02 aprilie 2024, 16:30 Personalități views 677
Ce diplomă a primit Leo Ciobu de la Perciun, pentru premiul mare la campionatul Arnold
02 aprilie 2024, 16:30 Personalități views 677

Ce diplomă a primit Leo Ciobu de la Perciun, pentru premiul mare la campionatul Arnold

„Participantei Leonida Ciobu, pentru promovarea în masă a sportului, prin participarea la concursul de bodybuilding Arnold Classic”.

Acesta este textul Diplomei de onoare oferite culturistei din Moldova, care a ocupat locul 1 la campionatul desfășurat la Birmigham, Marea Britanie, devansând bodybuilderițe din alte țări ale lumii.

Culturista Leo Ciobu a fost felicitată de Secretarul de stat pe domeniul sportului, Sergiu Gurin, și a primit o diplomă de onoare din partea Ministerului Educației și Cercetării, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Sportiva a fost de acord să prezinte conținutul textului menționat în diploma pe care a primit-o din partea Ministerului Educației.

În diploma semnată de ministrul Dan Perciun nu se menționează că Leo Ciobu a ocupat locul 1, ci doar că „a participat la concursul de bodybuilding Arnold Classic”.

Totuși, sportiva se declară recunoscătoare pentru faptul că a fost felicitată. „Sunt foarte recunoscătoare domnului Sergiu Gurin, pentru că a fost inițiativa dumnealui de a mă felicita. Am văzut în ochii dumnealui că este foarte sincer, a făcut ce ține de dumnealui”, a declarat Leo Ciobu.

La 16 martie, culturista Leo Ciobu a luat primul loc la campionatul „Arnold Classic”, desfășurat la Birmigham. Cel care i-a înmânat trofeul a fost chiar Arnold Schwarzenegger. „Trăiesc un vis”, a scris sportiva.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

diploma , Dan Perciun , bodybuilding

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
601 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şofranovca și Cîşla. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cantemir și la 153 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 601 oameni. Satul Cîșla a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.