Mergi spre compartimentul: Muzica
25 aprilie 2014, 14:07 Muzica views 15468
El - moldovean, copilul – cetățean american. Constantin Moscovici, despre fericirea de a fi tată (VIDEO)
Foto: acasatv.md
25 aprilie 2014, 14:07 Muzica views 15468

El - moldovean, copilul – cetățean american. Constantin Moscovici, despre fericirea de a fi tată (VIDEO)

Valentina, soția naistului Constantin Moscovici a adus pe lume un baietel pe nume Cristofer, la 45 de ani. Copilasul a fost asteptat de foarte mult timp in familia lor si iata ca minunea s-a intamplat. Cuplul Moscovici au incercat sa ascunda sarcina de ochii curiosi ai presei si publicului, Valentina nascand in America.

Aceasta bucurie a fost impartita si de fiul mai mare al naistului, Victor: "El dintotdeauna si-a dorit un fratior mai mare, si iata ca s-a intamplat. Acum glumeste ca nu-l vom mai presa atat."

Acum ca Cristofer este cetatean american cu acte in regula, Constantin si Valentina Moscovici spun ca se vor stabili in Miami pentru ceva timp. Ba mai mult, naistul a incheiat un contract cu un producator american si planifica sa scoata un album de muzica latino.

Sursa: acasatv.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , familie , copii , interpret , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
601 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Şofranovca și Cîşla. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cantemir și la 153 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 601 oameni. Satul Cîșla a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.