Mergi spre compartimentul: Muzica
01 iulie 2014, 15:01 Muzica views 7394
Moldoveanul Andrei Rață pe locul 7 în top 100 cei mai buni DJ Trance din lume
Foto: hehivemusic.com
01 iulie 2014, 15:01 Muzica views 7394

Moldoveanul Andrei Rață pe locul 7 în top 100 cei mai buni DJ Trance din lume

Moldoveanul Andrei Rață, cu numele de scenă Andrew Rayel, s-a clasat pe locul 7 în top 100 cei mai buni DJ Trance din lume. Topul a fost creat pentru acest an de către TrancePodium, informează UNIMEDIA.

„După 4 ani în care Armin van Buuren ocupa locul întîi, în acest an, acesta a fost devansat de către DJ Aly & Fila", se notează în articol.

De asemenea, moldoveanul nostru a reușit să se claseze pe locul 7, devasînd cu mult DJ renumiți ca Above&Beyond, Dash Berlin, ATB, Tiesto, sau Solarstone.

De curînd acesta a avut un concert de zile mari în Seattle. Fanii din Moldova, cît și din alte țări, au dansat pe ritmuri trance. Moldovenii aflați în SUA au fluturat mîndru drapelul Republicii Moldova și au plasat fotografii cu acesta după concert.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

muzica , top , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
542 locuitori

Sirota este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Orhei și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 542 de oameni. Satul Sirota a fost menționat documentar în anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.