Mergi spre compartimentul: Muzica
15 octombrie 2014, 14:19 Muzica views 9292
Natalia Barbu va evolua într-un concert la Chișinău
Foto: unimedia.info
15 octombrie 2014, 14:19 Muzica views 9292

Natalia Barbu va evolua într-un concert la Chișinău

Natalia Barbu își așteaptă toți admiratorii pe 22 octombrie într-un show live, susținut împreună cu Alex Calancea Band, la Palatul Național „Nicolae Sulac". Este primul mare concert din cariera artistei, după 15 ani de scenă, cu ocazia căuia pregătește multe surprize plăcute celor care vor veni să o admire. Într-un interviu acordat pentru UNIMEDIA, Natalia a dezvăluit tilul unei viitoare piese noi, dar și ce surprize pregătește pentru seara de 22 octombrie.

„Nu s-a putut anul trecut, cînd făceam 15 ani de cariera, iată că se poate anul acesta. Dacă nu mai făceam acum, se epuiza cred. Nu e un concert cu foarte mult show, dansatori, scenarii sau toate chestiile astea. Noi punem accent pe muzica de calitate, pe lumini, pe sunet, pe piesele mele frumoase, pe care le am de la început de carieră și pînă acum. Cred că și eu uitasem cîte piese frumoase am și pentru că nu le pot cînta chiar pe toate, e foarte greu să tai din playlist. Ne gîndim la un concert de maxim două ore și jumătate, îmi păre că unul de patru ore va plictisi foarte mult. Publicul trebuie să aibă dorința de a te mai vedea, să rămînă cu o mică neîmplinire", spune Barbu.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

concert , Chisinau , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
113 locuitori

Uiutnoe este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 113 oameni. Satul Uiutnoe a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.