Mergi spre compartimentul: Muzica
13 noiembrie 2014, 16:18 Muzica views 11815
Cine este vedeta cu o flexibilitate de invidiat - FOTO, VIDEO
Foto: perfecte.md
13 noiembrie 2014, 16:18 Muzica views 11815

Cine este vedeta cu o flexibilitate de invidiat - FOTO, VIDEO

Olia Tira a publicat o poza in care demonstreaza ca are o flexibilitate foarte buna. Ea sta cu capul in jos si picioarele desfacute la 180 de grade, pe spatele unui barbat. Se pare ca interpreta se pregateste pentru un nou proiect de dans, cel putin asta se intelege din comentariul care este atasat la poza: "Ne pregatim pentr un nou proiect." a scris Olia. Poza a adunat multe likeuri iar internautii o lauda si o felicita pe Olia ca poate face asa ceva.

Acum jumatate de an, pe cand se pregatea sa participe intr-un proiect dedicat dansurilor, Olia a aratat cat de flexibila este. Sa recunoastem ca ceea ce a facut acum este si mai dificil si nu oricine ar putea sa stea intr-o astfel de pozitie, si sa mai si zambeasca.

Totodata, in trecut Olia a mai plasat si un filmulet in care demonstreaza ca are aptitudini sportive deosebite.

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

vedete , Dansuri , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.