Mergi spre compartimentul: Muzica
27 decembrie 2014, 12:20 Muzica views 12084
Elena Javelea a lansat o noua piesa la ProFM! Asculta aici piesa
Foto: profm.md
27 decembrie 2014, 12:20 Muzica views 12084

Elena Javelea a lansat o noua piesa la ProFM! Asculta aici piesa "Soarta" - AUDIO

Tanara interpreta Elena Javelea a lansat o noua piesa la ProFM. Piesa Soarta a fost realizata in colaborare cu rapperul Mani si Corneliu Bucataru.

"Este o piesa cu un mesaj pozitiv, prin care incerc sa-i indemn pe toti sa-si faureasca singuri destinul, pentru ca totul depinde doar de noi. Oamenii trebuie sa fie increzatori in propriile forte, pentru ca soarta este in mainile lor. "

Elena Javelea a participat in acest an la Vocea Romaniei, in echipa lui Tudor Chirila. Ea s-a intors acasa in luna noiembrie a acestui an, dupa ce a pierdut duelul cu colega sa, Petra Acker. Elena a declarat ca participarea in acest show a fost o lectie extrem de buna pentru ea: "am invatat ca trebuie sa canti doar ceea ce-ti place, in viitor mi-am promis ca voi canta doar piese care ma reprezinta, piese pe care sa le simt. "

Sursa: profm.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , interpret , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
1472 locuitori

Plop este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Plop este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 246 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1472 de oameni. Satul Plop a fost menționat documentar în anul 1599.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.