Mergi spre compartimentul: Muzica
28 decembrie 2015, 12:30 Muzica views 9758
Xenia Chitoroagă s-a clasat pe locul doi la X Factor (Video)
28 decembrie 2015, 12:30 Muzica views 9758

Xenia Chitoroagă s-a clasat pe locul doi la X Factor (Video)

După o seară tensionată, în care emoțiile și speranțele au plutit în aer, Florin Răduță și Xenia Chitoroagă au reușit să adune cele mai multe voturi din partea publicului și să ajungă la un pas de marele premiu. Într-un final, publicul i-a dat preferință tânărului Florin Răduță care a plecat acasă cu marele premiu X Factor de 100 000 de euro.

În ultima bătălie dintre cei doi, primul care a urcat pe scenă a fost Florin Răduță. Foarte emoționat, agitat, concurentul de 20 de ani a lăsat talentul să vorbească în numele său și s-a dezlănțuit pe scenă cu melodia interpretată de George Nicolescu – Eternitate.

În ceea ce o privește pe Xenia Chitoroagă, lucrurile au fost la fel de spectaculoase. Gingașă, delicată, adolescenta de 14 ani a „uitat" de public, de juriu și s-a bucurat de fiecare secundă petrecută în lumina reflectoarelor. Xenia a cântat melodia interpretată de Mălina Olinescu – Pot Să Zbor.

„Pentru mine a fost o lecție de viață ce ai făcut tu. În seara asta m-ai făcut să fiu unicorn, tată, m-ai făcut să fiu foarte emoționat. Pentru asta îți mulțumesc", i-a spus Ștefan Bănică, mentorul său.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Romania , show , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
2183 locuitori

Albineţul Vechi este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rediul de Sus, Rediul de Jos, Albineţul Vechi și Albineţul Nou. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2183 de oameni. Satul Albineţul Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.