Mergi spre compartimentul: Muzica
11 ianuarie 2016, 11:18 Muzica views 6523
Legendarul muzician David Bowie s-a stins din viaţă
11 ianuarie 2016, 11:18 Muzica views 6523

Legendarul muzician David Bowie s-a stins din viaţă

Legendarul muzician David Bowie s-a stins din viaţă. Artistul avea 69 de ani şi s-a luptat timp de 18 luni cu cancerul, potrivit realitatea.net.

Anunţul trist a fost făcut dimineaţă de fiul artistului: "David Bowie a încetat din viaţă înconjurat de familie după o luptă cu cancerul timp de 18 luni".

Cântăreţul David Bowie lansase un nou album de studio, al 28-lea din carieră, intitulat "Blackstar", vineri, ziua în care artistul britanic a împlinit 69 de ani.

David Bowie a fost un cântăreţ, compozitor, producător şi inginer de sunet şi a câştigat mai multe premii BRIT, MTV Music Video şi Grammy.

Activ pe parcursul a cinci decenii pe scena rock 'n' roll şi cunoscut prin faptul că-şi reinventează destul de des stilul de a cânta, Bowie este considerat un influent inovator, în special datorită pieselor sale din anii '70.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

moarte , muzica , David Bowie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1903
Populația:
87 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 87 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1903.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.