Mergi spre compartimentul: Muzica
28 ianuarie 2016, 17:09 Muzica views 8265
Vali Boghean: Sînt omul care încă aleargă după emoțiile trăite pe scenă (Video)
28 ianuarie 2016, 17:09 Muzica views 8265

Vali Boghean: Sînt omul care încă aleargă după emoțiile trăite pe scenă (Video)

Interpretul autohton Valentin Boghean și-a început noul an cu lansarea unui videoclip pentru unul dintre cîntecele sale. Piesa „Doar ea" a fost lansată acum 5 ani, însă abia ieri admiratorii interpretului au avut ocazia să o perceapă și prin imagini.

Într-un interviu acordat portalului NOI.md, Vali a povestit despre modul în care experimentează cu videoclipurile sale și cum a luat naștere noul clip video: „E un proiect de suflet, un proiect nestandard, pentru că are o durată de opt minute. Nu are nimic cu standardele de televiziune sau cu showbizul. Eu nu apar în videoclip și îmi place să experimentez acest lucru. Regizorul a ales piesa. Dacă era să aleg eu, evident că era o piesă nouă".

La rîndul său, regizorul videoclipului, Roman Burlaca, și-a argumentat alegerea prin faptul că a înțeles cel mai bine mesajul acestei piese. „Muzica pe care o face Valentin m-a surprins prin manieră și stare", a adăugat regizorul.

Potrivit acestuia, filmările au durat cîteva zile, pe la sfîrșitul verii, însă cu tot cu perioada de post-producție, pînă ca videoclipul să vadă lumina zilei, a trecut aproximativ o jumătate de an. „Scenariul acesta avea nevoie neapărat de două cupluri de actori, respectiv i-am ales pe actorii Nicu Țurcanu, Vasile Zubcu, Viorica Chircă și modelul Mihaela Arnăut. Am avut plăcerea și onoarea să lucrez cu o echipă de oameni care au trăit cu acest proiect și i s-au dedicat întru totul", a specificat Roman.

Întrebat de ce nu are în palmares mai multe videoclipuri, Vali Boghean a răspuns: „Pentru că costă, dar și pentru că e o greșeală de a mea. Sînt omul care încă alerg după a trăi emoțiile pe scenă și legătura directă cu publicul".

Mai detaliat despre lansare, dar și despre noile proiecte pe care le va realiza în anul 2016, Valentin Boghean a vorbit în următorul interviu. Tot aici, interpretul a dezvăluit cînd va susține cele mai apropiate concerte și care este totuși situația cu plecarea sa în România.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , Vali Boghean , video , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.