Mergi spre compartimentul: Muzica
26 aprilie 2016, 11:40 Muzica views 6309
Un noul album de la Lenuța Burghilă
26 aprilie 2016, 11:40 Muzica views 6309

Un noul album de la Lenuța Burghilă

Lenuța Burghilă și-a realizat și lansat ultimul său album „Iubirea ta" în orașul Las Vegas.

Interpreta își petrece timpul alături de copiii și nepoții săi în SUA, dar concomitent concertează și lansează piese noi pe continentul american, relatează NOI.md.

Artista se află în vizită la copiii săi, stabiliți cu traiul în SUA, iar de curînd și-a bucurat și fanii cu un nou album, pe care a ținut să-l prezinte mai întîi publicului din Las Vegas. Potrivit interpretei, nu e deloc ușor să organizezi ceva în acest oraș renumit, deoarece este un oraș al distracțiilor.

„Am descoperit o țară frumoasă sub toate aspectele. Sînt fericită că am putut să-mi fac timp pentru nepoțica mea dulce. După ce am făcut publice cîteva fotografii realizate aici, am primit invitații de la colegii din România și de la cei din diaspora moldovenească să cînt pentru ei. Am lucrat alături de Ionuț Dolănescu și sora lui, Camelia Ciobanu-Filip, dar și de celebra Maria Ciobanu", a menționat Lenuța Burghilă într-un interviu pentru apropomagazin.md.

În pragul Sfintelor Sărbători de Paști, interpreta revine acasă, dar nu pentru mult timp, deoarece are deja programate cîteva concerte în România. „Totuși iepurașul de Paști va trece neapărat pe la toți cei dragi mie", a mai spus aceasta.

Lenuța Burghilă promite noi lansări de melodii și a unui videoclip în timpul apropiat.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , album nou , Las Vegas

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
831 locuitori

Bobuleşti este un sat din cadrul comunei Gura Camencii, raionul Floreşti. Este situat pe malul stîng al rîului Răut, la 5 km de orașul Floreşti şi la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 831 de oameni. Satul Bobulești este atestat documentar în anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.