Mergi spre compartimentul: Muzica
27 mai 2016, 16:15 Muzica views 8455
Vezi noua piesă a Mihaelei Tabură, cu „Lăutarii” (Video)
27 mai 2016, 16:15 Muzica views 8455

Vezi noua piesă a Mihaelei Tabură, cu „Lăutarii” (Video)

A vrut să realizeze o piesă nouă, dar nu oricum, ci ca la carte. Tânăra interpretă de muzică populară, Mihaela Tabură, a lucrat la linia melodică și aranjamente cu maestrul Corneliu Botgros, iar acompaniamentul le aparține „Lăutarilor" lui Nicolae Botgros. Cel mai interesant este faptul că artista a preferat să poarte în clip ținute alese din garderoba bunicii sale – rochii cu flori și cămăși tradiționale.

„Muzica și textul piesei îmi aparține, iar restul detaliilor legate de acompaniament și aranjare au fost pe seama Orchestrei „Lăutarii", condusă de Corneliu și Nicolae Botgros. Scenariul și imaginea clipului aparțin lui Rodion Chincev și Viorel Marcu. Am filmat 3 zile, iar locația este una mai mult decît specială pentru mine, e vorba despre satul meu natal – Coșcodeni, raionul Sîngerei", a povestit Mihaela redacției EA.md.

„Despre ținutele din clip pot doar să vă spun că au atîta încărcătură emoțională, încît am reușit să împresionez tot neamul meu. Sînt rochii din garderoba bunicii mele, de pe vremea cînd avea aceeași vîrstă cu mine. Nu a trebuit decît să le îngrijesc cum se cuvine și să le potrivesc pe mine, iar pentru că îi și seamăn un pic, mi-au venit ca ale mele", a mai spus Mihaela Tabură.

Actorii din film sînt dansatori și foști colegi ai Mihaelei. Cel care joacă rolul iubitului artistei în videoclip este actorul Sasha Neagu, cel care s-a filmat și în celebra melodie „Dorul Basarabiei", de Ion Paladi.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Lăutarii , videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1452
Populația:
1507 locuitori

Soltăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Soltăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1507 oameni. Satul Soltăneşti a fost menționat documentar în anul 1452.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.