Mergi spre compartimentul: Muzica
07 septembrie 2016, 11:15 Muzica views 5495
Moscovici: Istoria acestui clip este istoria neamului nostru (Video)
07 septembrie 2016, 11:15 Muzica views 5495

Moscovici: Istoria acestui clip este istoria neamului nostru (Video)

La cea de-a 25 aniversare de la proclamarea independenței, Republica Moldova a primit un frumos cadou din partea maestrului Constantin Moscovici.

Acesta a filmat un videoclip unde imaginile reprezintă cele mai frumoase locuri din țară.

„Istoria acestui clip, de fapt, este istoria neamului nostru. Sînt niște locuri pitorești unde ne-am născut, ne-am petrecut copilăria; locuri ce ne leagă de părinți, care pentru unii sînt sfinte. Cred că este o imagine a țării noastre, de unde am pornit și unde am ajuns în 25 de ani. Un videoclip romantic și foarte sentimental", a declarat Constantin Moscovici.

Imaginile rulează pe melodia „Păstorul singuratic", iar în realizarea acestuia au fost implicate două studiouri din Chișinău, o orchestră mixtă și multă muncă. Produsul video a cutreierat Rusia, Germania și America ca într-un final să ajungă la inimile moldovenilor de pretutindeni.

În prezent, naistul este într-un miniturneu internațional, care a început pe 4 septembrie acasă, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici". Pe 5 septembrie Constantin Moscovici a concertat la Teatrul de Operă și Balet din Odessa, pe 19 septembrie se va regăsit la Baku, apoi urmează Germania, iar după 28 septembrie – Miami.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1502
Populația:
35488 locuitori
Logo

Cahul este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cahul. Amplasat  în Cîmpia Prutului, la frontiera cu România, oraşul Cahul este situat la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 35488 oameni. Localitatea este menţionată documentar în 1502 cu numele Şcheia. Mai târziu denumirea aşezării se schimbă în Frumoasa, iar prin decretul ţarului Rusiei, Nicolai I, din 1835, i se conferă statutul de oraş şi reşedinţă de judeţ cu numele Cahul.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.