Mergi spre compartimentul: Muzica
10 octombrie 2016, 09:36 Muzica views 5438
Atmosferă incendiară la festivalul
10 octombrie 2016, 09:36 Muzica views 5438

Atmosferă incendiară la festivalul "Hip-Hop Ş-aşa"

Atmosferă incendiară la cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică "Hip-Hop Ş-aşa". Sute de tineri au dansat pe melodiile unor rapperi celebri din ţară, dar şi de peste hotare. Concertul, care a durat aproape pînă dimineaţă, a încântat publicul.

În acest an, festivalul a reunit 30 de proiecte muzicale hip-hop din Republica Moldova, România, Rusia şi Canada.

"În ultimii 7-8 ani, tinerii cresc pe hip-hop. Sunt diferite festivaluri în care se abordează diferite stiluri, dar un festival de hip-hop nu exista pînă acuma", a declarat repperul Kapushon.

Unul dintre invitaţii festivalului, Dj Shahash, şi-a început cariera muzicală în Moldova, iar acum activează în Canada: "Îmi place că aici oamenii simt muzica un pic altfel. Aici este şi elementul acesta tradiţional, de folclor care este prezent în hip-hop".

Printre invitaţii speciali ai festivalului a fost şi trupa rusească "The chemodan clan". Cea mai aşteptată a fost trupa "Paraziţii" din România.

"Publicul de la Chişinău ne-a primit ca de obicei, ne-am simţit foarte bine aici, ne pare rău că au lipsit cam 60 la sută din boxele care ar fi trebuit să fie. Am cântat în aceleaşi condiţii ca toată lumea, ăsta a fost concertul. Cum se zice: ăsta sunt, atâta pot", a precizat Cheloo, membru al trupei Paraziţii.

Spectatorii au plecat mulţumiţi acasă:

"E un concert de minune, super-super tare, păcat pentru cei care nu au venit. Atmosfera e faină, totul e fain".

"Suntem din Braşov, din România. Hip-hop-ul din Moldova? Sincer, m-a luat prin surprindere, e foarte tare, chiar face concurenţă la hip-hop-ul din România, la public cel puţin".

Iniţial, festivalul urma să aibă loc în aer liber, însă din cauza ploii s-a desfăşurat într-un club de noapte.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

muzica , capitala , Festival

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1375 locuitori

Frăsineşti este un sat din cadrul comunei Măcăreşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1375 de oameni. Satul Frăsinești a fost menționat documentar în anul 1497 cu denumirea Frățienești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.