Mergi spre compartimentul: Muzica
18 decembrie 2016, 12:40 Muzica views 5268
Moldoveanul în finala „X Factor”
18 decembrie 2016, 12:40 Muzica views 5268

Moldoveanul în finala „X Factor”

Tînărul moldovean, Marcel Roșca a reușit să se califice în finala concursului „X Factor".

Participatul a interpretat trei piese, una dintre care a fost în duelul cu o concurentă de-a sa, totuși reușind să cucerească jurații.

În prima etapă a concursului, Marcel a optat pentru piesa „Săracă inima mea" din repertoriul lui Nicolae Iancu-Furdui, apoi în următoarea etapă a cîntat „The show must go on". Piesa care l-a ajutat să impresioneze juriul și să se califice în finală a fost „Breathe easy" de Blue.

Jurații au apreciat talentul lui Marcel pe măsură: „Eu pur și simplu nu pot să las ca așa voce să plece acasă, jur", a afirmat Carla´s Dreams. Ștefan Bănică Jr. a adăugat la rîndul său: „Nu am cum să las ca o asemenea voce să se piardă".

Marcel va lupta pentru marele premiu în finală alături de moldoveanca Olga Verbițchi, care la fel a reușit să se califice și împreună cu alți doi concurenți.

Sursa: muzicanoua.ro

Cuvinte cheie:

concurs , Finala , X Factor , moldovenii , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1530
Populația:
1379 locuitori

Piatra este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Jeloboc și Piatra. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 59 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1379 de oameni. Satul Piatra a fost menționat documentar în anul 1530.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.