Mergi spre compartimentul: Muzica
11 septembrie 2017, 16:05 Muzica views 42466
Moldoveanul a reușit să impresioneze juriul la „Vocea României” (Video)
11 septembrie 2017, 16:05 Muzica views 42466

Moldoveanul a reușit să impresioneze juriul la „Vocea României” (Video)

Octavian Casian este moldoveanul care a reușit să impresioneze ieri la „Vocea României" prin vocea sa deosebită. Este profesor, dar marea sa pasiune nu o reprezintă nicidecum această meserie. Octavian e înnebunit după rock, fapt pe care l-a demonstrat și în competiția de talente muzicale de peste Prut.

A ales să interpreteze o pies complicată, pe care a dus-o glorios pînă la final. Octavian a întors două scaune, iar la finele prestației, Tudor Chirilă și Smiley s-au luptat la propriu pentru a-l avea în echipă.

„Nu se poate să nu ne întoarcem", a spus Chirilă pînă să apese pe buton.

Chiar dacă și-a dorit să fie membru al echipei Despot, moldoveanul a făcut o alegere neașteptată. Acesta l-a ales drept mentor pe Smiley. Urmăriți evoluția filologului-rocker mai jos:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX-lea
Populația:
3272 locuitori

Nihoreni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Nihoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Rîșcani și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3272 de oameni. Satul Nihoreni a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.