Mergi spre compartimentul: Muzica
22 mai 2018, 15:40 Muzica views 13511
Pasha Parfeni a lansat un videoclip spectaculos (Video)
22 mai 2018, 15:40 Muzica views 13511

Pasha Parfeni a lansat un videoclip spectaculos (Video)

Pasha Parfeni a lansat un videoclip spectaculos pentru piesa „Hoții”, care redă povestea unei iubiri interzise, relatează Noi.md.

„Ai iubit vreodată pe furiș? Ai trăit clipele în care adrenalina dă peste margini și-ți pare că inima ta va exploda de cît de tare pulsează în momentul cînd vezi persoana dragă, o cuprinzi, o mîngîi... Dar știi că puteți fi prinși în flagrant ca Hoții?...”, a scris artistul, pe Facebook, despre noua sa producție video. 

Scenariul videoclipului este unul demn de filmele hollywoodiene. Filmarile au durat 3 zile și au avut loc în Chișinău, iar rezultatul este unul de-a dreptul surprinzător.

Pasha Parfeni a făcut și promisiunea de a veni cu noi surprinze pentru fanii săi.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Pasha Parfeni , videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
2073 locuitori

Şofrîncani este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 23 km de oraşul Edineţ și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2073 de oameni. Prima atestare a satului Șofrîncani din ținutul Hotin datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.