Mergi spre compartimentul: Muzica
25 septembrie 2018, 10:00 Muzica views 8586
Veaceslav Butusov: Tinerilor muzicieni rock le doresc un singur lucru - răbdare! (Foto, Video)
25 septembrie 2018, 10:00 Muzica views 8586

Veaceslav Butusov: Tinerilor muzicieni rock le doresc un singur lucru - răbdare! (Foto, Video)

La Chișinău a avut loc concertul legendarului muzician rock, Veaceslav Butusov, care a prezentat programul "Nautilus Pompilius". Goodbye, America!". Concertul a fost dedicat celei de-a 35-a aniversări a formaţiei „Nautilus Pompilius", acest eveniment remarcabil a avut loc pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac".

Formaţia lui Veaceslav Butusov a cîntat toate cele mai cunoscute melodii din repertoriul „Nautilus Pompilius", iar publicul a aplaudat furtunos, strigîndu-le exclamații entuziaste, recunoscînd piesele de la primele acorduri, în pofida faptului că compozițiile au fost interpretate într-un aranjament ușor modificat. Astfel, de pe scenă au răsunat asemenea cîntece precum: "Ia hociu bîti s toboi", "Titanic", "Progulki po vode", "Tutanhamun", "Şar ţveta haki", "Vzglead s ecrana" și multe altele.

În holul sălii Palatului Național „Nicolae Sulac" l-am întrebat pe Veaceslav Butusov, dacă planifică să înregistreze ceva similar cu albumul „Modeli dlea sborki", care include melodii interpretate de formaţii rock tinere și puțin cunoscute, printre care piesa „Sobaki" a formaţiei din Chișinău „Raketobili". "Ideea proiectului nu-mi aparține, am fost invitat să iau parte la el și am arătat bunăvoință ajutîndu-i pe tinerii interpreți. Și dacă mă angajez să ajut pe cineva, atunci mă strădui să fac asta incognito", a spus muzicianul.

Continuarea articolului citi'i pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concert , rock , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
2497 locuitori

Şipca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vesioloe și Şipca. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Şipca alcătuia 2497 de cetăţeni în anul 1997. Satul Șipca a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.