Mergi spre compartimentul: Muzica
07 iunie 2012, 09:59 Muzica views 5404
07 iunie 2012, 09:59 Muzica views 5404

Constantin Moscovici şi trupa ”Lume” au lansat un nou videoclip comun

Constantin Moscovici şi trupa ”Lume” au lansat un nou videoclip "Letniaia zapekanka". Potrivit interpreţilor, filmările au avut loc în Turcia, în oraşul însorit Alanya. "Piesa în sine are un mesaj simplu de vară – despre odihna la mare. De aceea, am decis cu băieţii să filmăm clipul video în Turcia. În clip se va putea vedea diferite momente amuzante Am filmat şi cu o paraşută, şi în piscină sub apă. În general, sîntem mulţumiţi de călătorie şi ne-am întors în Moldova plini de emoţii pozitive", a povestit membra trupei Irina Tarasiuc. De asemenea, ea a menţionat că regizorul videoclipului a fost Ian Onică.

"Mi-a fost foarte uşor să lucrez cu tinerii. Pe mine nu m-a jenat deloc vîrsta lor, precum şi faptul că nu sînt atît de renumiţi. Niciodată nu mă distanţez după aceste principii. Dimpotrivă, sprijin cum pot cu bucurie talentele începătoare", a spus Moscovici.

De reamintit că aceasta nu este prima melodie înregistrată în comun de către Constantin Moscovici cu trupa ”Lume”. În această primăvară, ei au lansat piesa intitulată "Vesennee Obostrenie".

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
728 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Buciumeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Florești a fost menționat documentar în anul 1666.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.