Mergi spre compartimentul: Muzica
23 august 2012, 16:00 Muzica views 13028
23 august 2012, 16:00 Muzica views 13028

Moldoveanca Elena Carafizi face senzație pe net cu vocea sa

O tînără moldoveancă face furori pe rețelele de socializare, interpretînd piese celebre ale artiștilor renumiți, relatează perfecte.md. Cu o voce superbă, aceasta a reușit să fure inimile multor fani.

Deși își face studiile la canto popular, Elena Carafizi reușește să înregistreze mai multe coveruri la piese celebre cîntate de artiști renumiți, printre care Rihanna, Adele sau Alicia Keys.

Cu o voce de excepție, un talent înăscut și o engleză perfectă, Elena a reușit să impresioneze sute de fani pe facebook, iar înregistrările sale au mii de vizualizări pe youtube.

Mulți dintre cei care au ascultat-o sînt convinși că Elena le-ar putea face concurență chiar și vedetelor de peste ocean.

 

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1162 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 60 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 1162 de oameni în anul 2008. Satul Hlinaia a fost menționat documentar în secolul XVIII.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.