Mergi spre compartimentul: Muzica
02 octombrie 2012, 10:05 Muzica views 7976
02 octombrie 2012, 10:05 Muzica views 7976

Doina Sulac: Festivalul Nicolae Sulac se va desfăşura într-un nou format

Interpreta de muzică populară, Doina Sulac, este decisă să ia în mîinile sale organizarea Festivalului “Nicolae Sulac”. Doina a povestit în exclusivitate pentru NOI.md despre noul format al festivalului şi despre noul material discografic, care va fi lansat în viitorul apropiat.

„Festivalul va fi organizat pentru tineret. Noi avem foarte mulţi tineri talentaţi care, din păcate, sînt ţinuţi în umbră. Ei nu pot să se afirme, pentru că nimeni nu vrea să-i ajute. La acest festival vor participa nu doar adolescenţi, dar şi copii pînă la 16 ani. Sînt sigură că va fi un festival frumos”, a spus Doina.

Interpreta a mai dezvăluit că lucrează la un nou CD. „Acum, am foarte mult de lucru şi vreau să fac muzică, însă scandalul cu domnul Botgros îmi ia tot timpul. Trebuie să mă justific în presă, să explic multe lucruri. Acest scandal m-a epuizat. În cel mai scurt timp, vreau să lansez un CD şi cîteva duete cu interpreţi vestiţi din Moldova şi România. Noul CD va include atît piesele mele, cît şi piesele tatălui meu. Noul material discografic nu va fi lansat în Moldova”, a mai adăugat ea.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Festival , muzica , concert

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
647 locuitori

Beriozchi este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Anenii Noi și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 647 locuitori. Satul Beriozchi a fost înființat în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.