Mergi spre compartimentul: Muzica
03 octombrie 2012, 10:07 Muzica views 4873
03 octombrie 2012, 10:07 Muzica views 4873

Valentina Moscovici: principalul cadou pentru soţ sînt eu

Naistul moldovean Constantin Moscovici a sărbătorit pe 2 octombrie jubileul de 50 de ani. Tradiţional, ziua de naştere artistul o va sărbători pe scenă.Cu acest prilej, Constantin Moscovici va susţine un concert grandios cu participarea interpreţilor din autohtoni şi de peste hotare.

Soţia artistului, Valentina Moscovici, a povestit pentru NOI.md cum şi-a început ziua Constantin.”Este o zi importantă pentru noi şi pentru soţ. Cu fiul l-am ajutat activ în organizarea concertului jubiliar şi cred că este cel mai important cadou pe care i l-am putut face. Dacă sincer, ne străduim tot anul să facem cadouri unul altuia şi nu doar materiale, dar şi emoţionale”, a spus ea.

Concertul cu genericul „Ziua de argint” a avut loc pe 2 octombrie la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1462
Populația:
219 locuitori

Drujineni este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Satul Drujineni este situat la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 219 oameni. Satul Drujineni a fost atestat la 25 septembrie 1462 cu denumirea Duşeşti, Drujeşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.