Mergi spre compartimentul: Muzica
28 martie 2013, 09:22 Muzica views 4500
28 martie 2013, 09:22 Muzica views 4500

Formaţia ucraineană Valentin Strikalo susţine un concert la Chişinău

Formaţia ucraineană Valentin Strikalo va susţine un concert vineri, 29 martie. Fanii formaţiei sunt aşteptaţi în club Albion, începând cu ora 21:00. Partenerul media al evenimentului este Publika TV.

Grupul mizical Valentin Strikalo a fost fondat în anul 2010, de solistul vocal Yuriy Kaplan, care a devenit celebru pe Internet în postura tânărului naiv şi provincial "Valentin Strikalo din satul Buriltsevo".

Astăzi, Valentin Strikalo umple sălile de spectatori în ţările din Comunitatea Statelor Independente. Concertele lor live sunt apreciate pentru energia incredibilă, umorul ascuţit al solistului şi comunicarea dezinvoltă cu publicul.

În 2011, Valentin Strikalo au primit de la clubul "16 Тонн" premiul “Золотая горгулья”, la categoria „Cea mai bună formaţie muzicală a anului”. Personajul fictiv inventat de Kaplan a câştigat peste noapte aprecierea mai multor publicaţii prestigioase: Forbes l-a inclus printre primii trei artişti deveniţi celebri pe Internet, Русский пионер l-a numit pe Strikalo prima voce a generaţiei WEB 2.0, iar revista GQ l-a declarat cel mai în vogă trend al anului.

Cuvinte cheie:

concert , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
1300 locuitori

Cobasna este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cobasna și Suhaia Rîbnița. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Rîbnița și la 124 km de Chișinău. Populaţia satului Cobasna alcătuia 1300 de cetăţeni în anul 2011. Satul Cobasna a fost menționat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.