Mergi spre compartimentul: Muzica
13 aprilie 2013, 10:42 Muzica views 11786
13 aprilie 2013, 10:42 Muzica views 11786

Pronostic: Moldova s-ar putea clasa pe locurile 8-10 la Eurovision


Foto: rg.ru

Mai multe case de pariuri o poziţionează pe reprezentanta ţării noastre pe locurile 8-10 în semifinala din 14 mai, relatează prime.md. Astfel, Aliona Moon ar putea trece la limită în marea finală.

Totodată, pronosticurile pentru clasamentul final îi rezervă artistei noastre un loc modest, între 20 şi 24, din totalul celor 26. Unele case de pariuri însă ne dau speranţa locului zece, pornind de la ideea că ţările din fosta URSS se votează între ele.

Ediţia din acest an a Eurovisionului va avea un buget modest. Gazda competiţiei, Suedia, a decis să aloce pentru organizare 20 de milioane de dolari, aproape în jumătate, cît a cheltuit anul trecut Azerbaidjanul. Totodată, din cauza situaţiei financiare dificile, Bosnia-Herţegovina, Polonia, Portugalia şi Slovacia şi-au anulat participarea la concurs.

 

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , Eurovision , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1526
Populația:
3775 locuitori

Puhăceni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Puhăceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3775 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1526.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.