Mergi spre compartimentul: Muzica
28 aprilie 2013, 12:53 Muzica views 11433
28 aprilie 2013, 12:53 Muzica views 11433

Sorin Stratu, moldoveanul care a reuşit să facă înconjurul lumii


Foto: pentruea.md

Sorin Stratu este un tînăr de 27 de ani din Chişinău, care a reuşit să facă înconjurul lumii şi să cucerească scenele vaselor de croazieră. A început să cînte de mic copil, iar pasiunea sa pentru muzică l-a dus pe mai multe vapoare. Deşi se joacă în scenă cu jazz, blues şi rockabilly, Sorin se pregăteşte să-şi lanseze propriul său proiect muzical, scrie pentruea.md. 

„Prima lună din contract este cea mai grea, pentru că dormi doar cîte patru ore pe noapte. Pe cînd în a doua lună, după ce trece perioada de repetiţii, ai doar două ore de muncă. Atunci ai timp pentru turism şi plajă”, povestește Sorin. 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
345 locuitori

Rassvet este un sat din cadrul oraşului Bucovăţ, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Strășeni și la 41 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de locuitori. Satul Rassvet a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.