Mergi spre compartimentul: Muzica
08 mai 2013, 10:15 Muzica views 10949
08 mai 2013, 10:15 Muzica views 10949

Aliona Moon va cînta de la înălţimea de 5 metri la Eurovision

Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2013, Aliona Moon, a avut prima repetiţie pe scena de la Malmo, Suedia. Spre suprinderea tuturor, aceasta a purtat o rochie care măsoară 5 metri, luminată de culori jucăuşe care se combină perfect cu atmosfera generală, relatează zumi.md.

Aliona Moon a început să cînte în timp ce se afla în centrul scenei, înconjurată de dansatori şi acompaniată la pian de Pasha Parfeni.

La un moment dat, podiumul de sub picioarele ei a început să se ridice, iar interpreta şi-a etalat rochia care măsoară 5 metri. Cîntăreaţa din Moldova va sta la înălțime cel puţin o parte din show.

Prestaţia Alionei a fost apreciată de jurnalişti drept una foarte reuşită şi cu şanse mari de calificare în finală, deşi anterior o publicaţie din Marea Britanie a criticat dur reprezentanta noastră la Eurovision.

Prima semifinală a concursului va avea loc pe 14 mai la Malmo.

Cuvinte cheie:

Eurovision , Suedia , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
806 locuitori

Fîntîna Albă este un sat din cadrul comunei Parcova, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 14 km de orașul Edineț, la 6 km de stația de cale ferată Brătușeni și 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 806 locuitori. Prima atestare documentară a satului cu denumirea Grumăzeni, din ținutul Hotin, datează din anul 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.