Mergi spre compartimentul: Muzica
15 mai 2013, 12:29 Muzica views 4356
15 mai 2013, 12:29 Muzica views 4356

Concertele comune ale tinerelor talente de pe ambele maluri ale Nistrului


Foto: nr2.ru

Miercuri la Chișinău va continua seria de concerte comune ale tinerelor talente muzicale de pe ambele maluri ale Nistrului.

Potrivit "Novii Reghion", la eveniment participă Filarmonica Națională a Moldovei, Orchestra Simfonică din Transnistria și școlile de muzică. Concertele vor avea loc pe 15 mai, la orele 13:00 și 14:30, la Filarmonica Națională.

Concerte similare au avut loc la Tiraspol, pe 20 și 22 martie. Atunci, cîteva zeci de elevi ai școlilor de muzică începînd cu vîrsta de 7 ani au interpretat lucrări de Rachmaninov, Vivaldi, Bach și alți compozitori celebri, precum și un potpuriu pe teme folclorice.

Seria de concerte comune la Tiraspol și Chișinău, cu participarea Orchestrei Simfonice din Transnistria, Filarmonicii Naționale a Moldovei și școlilor de muzică de pe ambele maluri ale Nistrului este organizată de  Misiunea OSCE în Moldova în scopul întăririi încrederii.

Cuvinte cheie:

concert , muzica , Chisinau , Transnistria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
534 locuitori

Carbalia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Carbalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 85 km de municipiul Comrat și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 534 locuitori. Satul Carbalia a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.