Mergi spre compartimentul: Muzica
23 ianuarie 2024, 12:30 Muzica views 1136
Cleopatra Stratan și soțul ei și-au mărturisit relația într-o nouă melodie
23 ianuarie 2024, 12:30 Muzica views 1136

Cleopatra Stratan și soțul ei și-au mărturisit relația într-o nouă melodie

Artista Cleopatra Stratan își surprinde fanii cu o nouă piesă. Textul piesei „M-ai îndrăgostit” a fost scris de moldoveancă, împreună cu soțul ei, Edward Sanda.

„Am luat bilet doar dus, spre necunoscut/ Și cînd am ajuns a fost nemaivăzut/ Am sentimentul acut/ De la un simplu sărut/ Tu m-ai îndrăgostit/ Iubire ca a ta n-am mai simțit/ Te-aș pune pe repeat,/ De acum la infinit”, sînt cîteva din versurile melodiei, transmite TV8.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat întîrziate.

„Frumoasă piesa, se vede ca ai evoluat mult!”, „Piesele tale sînt magnifice, dar piesa aceasta mi-a trezit nişte sentimente wow”, „E superbă piesa, iar tu ești minunată. Ai vocea curată și ești atît de naturală”, au comentat internauții.

Cleopatra Stratan este o interpretă din Republica Moldova. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. Este celebră mai ales pentru cîntecul „Ghiță”, în a cărui videoclip, ducea cu ea un bagaj mare de culoare roșie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.