11 iunie 2014, 11:31 Caleidoscop views 9823
11 iunie 2014, 11:31 Caleidoscop views 9823

Un lift se izbeşte de acoperişul unui zgîrie-nori în Chile. VIDEO


Foto: vesti.ru

Scenă halucinantă într-o clădire din Chile. José Vergara Acevedo, în vîrstă de 31 de ani, a trăit un episod terifiant pe care nu-l va uita pre curînd. Bărbatul s-a urcat în lift, la parterul clădirii şi a apăsat pe buton. Cu uşile deschise, ascensorul pur şi simplu o ia razna. Nu mai răspunde la comenzile pasagerului şi începe să urce, în doar 15 secunde atingînd viteza de 80 de km/oră.

Camera de supraveghere instalată în lift îl arată pe Acevedo panicat, în timp ce apasă haotic pe butoane în încercarea de a evita o catastrofă. Din păcate, liftul nu s-a oprit decît la ultimul etaj, izbindu-se de acoperiş. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viaţă, însă s-a ales cu răni destul de serioase.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

video , pericol , Chile

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.