04 august 2014, 00:47 Caleidoscop views 8967
04 august 2014, 00:47 Caleidoscop views 8967

Horoscopul pentru 4 august 2014


BERBEC: Chestiunile financiare comune cu altii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru a-ti achita facturile, taxele restante sau alte tipuri de datorii. De asemenea, relatiile cu institutiile financiare se pot desfasura mai bine. Totusi exista multa nemultumire vizavi de resursele materiale comune cu ceilalti si de aici si tensiuni in relatii. Bunavointa si discretia te ajuta mult si bine.

TAUR: Colaborarile profesionale, dar si relatia cu partenerul de viata sunt active si aducatoare de situatii controversate. Foarte posibil sa se destrame multe relatii, unele chiar vechi de cativa ani. De aceea fii prudent si implica-te serios in situatiile ivite. Recomandabil este sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul firesc, dar sa iei decizii ferme.

GEMENI: Saptamana debuteaza cu multa munca la serviciu, insa te asteapta si treburile de rutina ale casei. Selecteaza prioritatile si ocupa-te pe indelete doar de ele. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital. De evitat pe cat posibil tratamentele alopate, analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale. Odihna si hrana sanatoasa iti sunt suficiente.

RAC: Relatiile sentimentale necesita multa atentie astazi. Pe de o parte se poate sta la discutii pe teme comune fie cu persoana iubita, fie cu copiii. Pe de alta parte insa, contradictiile intre ceea ce iti doresti tu si ceea ce iti ofera cei dragi sunt mari. Fii intelegator, acorda-le celorlalti libertate, incredere si pe cat posibil fi-le alaturi neconditionat.

LEU: Discutiile din familie te pot necaji mult. Este adevarat ca sunt multe lucruri de facut acasa sau, unii membrii ai familiei au nevoie de ajutor din partea ta pentru problemele lor personale. Cu putin efort, bunavointa si intelegere vei putea sa te descurci cu toate. Deocamdata esti foarte preocupat de propria-ti persoana, fiindu-ti greu sa te ocupi si de altii.

FECIOARA: Ziua iti aduce multe calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude sau prieteni, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Controleaza-ti reactiile, deoarece ai tendinta de a riposta cu vorbe grele la orice remarca nevinovata a altora. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat vorbeste strictul necesar si asculta mai mult.

BALANTA: Tema principala a zilei este legata de bugetul veniturilor si cheltuielilor. Castigurile tale din munca desfasurata sunt departe de eforturile depuse. Deocamdata este o perioada austera in care trebuie sa chibzuiesti bine fiecare banut. Insa, daca ai sa stabilesti o relatie de buna intelegere vizavi de bani si simbolistica lor vei trece cu brio peste momentele de impas financiar.

SCORPION: Esti capricios si cu greu iti intra cineva in voie astazi. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale personale. Ti-ar prinde foarte bine o sedinta de masaj, o discutie amuzanta cu cineva drag sau un program de exercitii fizice usoare. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, insa nu forta nota si fii in continuare discret.

SAGETATOR: Sanatatea iti creeaza disconfort. Pot reveni unele afectiuni legate de sistemul uro-genital. Este bine sa te ingrijesti ceva mai mult decat de obicei. Fereste-te de eforturi fizice sau mentale si pe cat posibil evita spatiile aglomerate. Odihna, plimbarile in aer liber, hrana sanatoasa, somnul sunt remediile cele mai potrivite astazi.

CAPRICORN: Sfaturile prietenilor iti displac total astazi. Ba chiar esti tentat sa rupi unele relatii cu persoane pe care le cunosti de mult si care s-au dovedit de buna calitatea in timp. Fii prudent si nu lua totul personal. Pe undeva ar fi bine sa asculti ceea ce iti recomanda altii, pentru ca printre randuri vei gasi informatii utile si pe care le cauti de ceva vreme.

VARSATOR: Multa lume este atenta la tine, urmarindu-ti fiecare gest si cuvant. Tendinta de a riposta la remarcile sau faptele celorlalti iti poate aduce prejudicii serioase, pe termen lung. Bine este sa iti temperezi reactiile, sa fii cat mai corect in actiunile intreprinse de tine si sa asculti ce ti se spune. Colaborarile socio-profesionale sunt tensionate si in orice moment, unele se pot destrama defintiv.

PESTI: Te preocupa subictele filozofice, rafinarea sufleteasca dar si planurile de calatorii indepartate. Posibil sa ti se iveasca ocazii bune de a calatori sau de participa la cursuri, studii pe temele care te intereseaza momentan. Fii prudent in decizii, pentru ca exista riscul sa te grabesti sau, din dorinta de a-ti demonstra eruditia, sa obtii exact contrariul.  

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
499 locuitori

Fedoreuca este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Orhei și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Fedoreuca a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.