03 noiembrie 2014, 21:05 Caleidoscop views 8600
03 noiembrie 2014, 21:05 Caleidoscop views 8600

Horoscopul pentru 4 noiembrie 2014


 

BERBEC: Se pare că nu mai reuşeşti atât de uşor să obţii ceea ce ţi-ai propus, oricât de hotărât ai fi. Unde mai pui că nici eticheta nu-ţi permite să acţionezi aşa cum ţi-ai dori... Cu toate acestea, a te lăsa pradă instictului de moment, reprezintă cea mai periculoasă mişcare pe care o poţi face. Este o zi în care răbdarea nu trebuie să îţi lipsească. 

TAUR: Fii încrezător în propriile-ţi forţe. Totul pare incredibil de armonios în jurul tău şi prea frumos pentru a fi adevărat, în opinia ta. Motiv pentru care este posibil să alegi a rămâne în aceeaşi situaţie neclară în care deocamdată te afli. Dacă intuiţia îţi spune că nu este o zi bună pentru a lua decizii legate de tine însuţi, ascult-o. Cât de curând, revelaţiile nu vor conteni să apară. 

GEMENI: Orice ţi-ai dori a face, astăzi, aminteşte-ţi că nu îţi poţi permite să îţi neglijezi responsabilităţile de la locul de muncă. Ia în calcul şi modul în careacţionezi şi felul în care acesta îi poate afecta pe cei cu care interacţionezi. Totul este perfect atât timp cât te adaptezi cu uşurinţă noii direcţii impuse de către cei care îţi sunt superiori. 

RAC: Se pare că vei fi în centrul atenţiei, astăzi, chiar dacă acţiunile tale nu au cine ştie ce însemnătate. Deşi nu eşti foarte fericit atunci când acest lucru se întâmplă, aminteşte-ţi că nu de aici survin pericolele din viaţa ta. Este posibil că, în a doua parte a zilei, să ai parte de un câştig financiar neaşteptat. 

LEU: O zi în care îţi este recomandat să nu treci cu vederea vreun detaliu. Practic, de aceste detalii depinde fericirea ta şi reuşita din viitorul apropiat. În altă ordine de idei, nu permite nimănui să îţi dizolve speranţa într-o viaţă mai plină de bucurii şi de aventură; ceea ce astăzi îţi imaginezi, are toate şansele că mâine să devină realitate. 

FECIOARA: Ceea ce astăzi percepi, drept semnale din partea celor cărora le eşti pe plac, are un ecou puternic, dar şi amplificat, în sufletul tău. Practic, ceea ce astăzi ţi se întâmplă, are rolul de a te face să dai dovadă de curaj atunci când iei o decizie. A fi vulnerabil, într-o zi atât de complexă din punct de vedere astral, nu este o stare care să îţi facă cinste. 

BALANŢĂ: Nu prea ai încredere în cei din jurul tău, astăzi. Dealtfel, nici nu este o zi favorabilă încheierii unor înţelegeri sau semnării unor contracte noi. Cu toate acestea, evită a fi rigid în gândire şi a rămâne ancorat într-o singură idee. Cu greu poţi controla toate variabilele, deci lasă-te la mâna Destinului, evident, fără a-ţi compromite integritatea. 

SCORPION: Ai parte de o zi favorabilă. Mai ales distracţiei. Distracţie pe care o poţi obţine căutând noi moduri de a rezolva vechile probleme. Chiar dacă simţi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta, cu orice preţ, nu te pripi, încă. Rămâi rezervat şi aşteaptă să treacă această săptămâna pentru a fi sigur că vei fi filtrat pe îndelete toate informaţiile şi datele de care dispui. Nu-ţi forţa norocul. 

SĂGETĂTOR: Păstrează-ţi pentru tine dorinţele. Şi intenţiile. Şi planurile de viitor. Ziua de astăzi nu aduce momente favorabile expunerii tale, indiferent care ar fi natura acesteia. Poate că nu este cazul să fii avertizat a te feri şi de umbra ta, însă nu uita că ai putea fi judecat şi pentru ceva ce nu ai gândit sau făcut. Petrece-ţi ziua în solitudine şi în mijlocul naturii, dacă este posibil. 

CAPRICORN: Gândeşte-te de câteva ori înainte să arunci piatra sau să iei vreo decizie, brusc. Acţionează doar după ce vei fi analizat pe îndelete datele problemei şi numai dacă în acel moment intuiţia îţi spune (în continuare) să acţionezi. Pe de altă parte, păstrează-ţi aceleaşi intenţii onorabile de care ai dat dovadă până acum. 

VĂRSĂTOR: Aşteaptă-te să fii contrazis mai mult decât de obicei, astăzi. Aminteşte-ţi că nu merită să-ţi ieşi din pepeni doar pentru a fi sigur că ţi-ai impus punctul de vedere. Este o zi în care furia nu-ţi dă pace, iar tensiunile interioare acumulate în ultima perioadă produc implozii. Poate că nu ar strica să incerci a te exprima prin intermediul unei forme de artă. 

PEŞTI: Indiferent ce ţi se întâmplă astăzi, încearcă să nu rămâi blocat într-o stare confuză. Caută răspunsurile, ai toate şansele să le descoperi atunci când te aştepţi mai puţin. Chiar dacă ţi se pare imposibil de acţionat în asemenea circumstanţe, paradoxal, cel mai înţelept lucru pe care-l poţi face este să te arunci exact înmijlocul acţiunii. Cât de curând, îţi vei regăsi forţele şi încrederea în sine.  

Sursa: www.astrocafe.ro        

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
561 locuitori

Buzduganii de Sus este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 561 de oameni. Satul Buzduganii de Sus a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.