04 noiembrie 2014, 21:33 Caleidoscop views 9285
04 noiembrie 2014, 21:33 Caleidoscop views 9285

Horoscopul pentru 5 noiembrie 2014



BERBEC: Entuziasmul de astăzi şi ambiţia de a realiza anumite obiective, profesionale sau pur financiare au şanse ca la un moment dat să intre în contradicţie cu necesitatea de a păstra totuşi relaţiile parteneriale într-o zonă diplomată, ce permite negocieri ulterioare. Găseşte calea cea mai puţin tensionată către obţinerea echilibrului între impulsul de a acţiona cu orice consecinţe şi deciziile bine cântărite. 

TAUR:
Astăzi te poţi confrunta cu anumite stări de tensiune interioară ce cer să nu mai tolerezi o stare de fapt de la locul de muncă cu care nu eşti de acord. Chiar dacă nu este o zi potrivită să devii vocal în această privinţă, ai mijloacele potrivite să-ţi impui punctul de vedere. Ia-ţi timp şi reconfigurează-ţi ideile dar şi modul de abordare cu ajutorul celor dragi ce-ţi stau la dispoziţie cu soluţii utile. 

GEMENI:
Cuprins fiind de impulsul de a demara noi proiecte, de a-ţi extinde sfera socială care să-ţi faciliteze dezvoltarea acestora, poţi trece astăzi peste părerea persoanei iubite sau a copiilor. La serviciu, dorinţa de implicare şi de a te impune îţi mobilizează atât puterea persuasivă dar şi pe cea de a demara noi iniţiative cu implicaţie financiară. Ai voinţa necesară pentru transformarea mediului dar şi a stilului de viaţă. 

RAC: Vrei cât mai multă implicare alături de cei dragi ţie, dar nici cariera şi planurile tale nu le poţi lăsa deoparte, astfel încât provocarea zilei constă în a găsi o cale de mijloc şi de a nu sfârşi oscilând fără a te putea simţi cu adevărat confortabil. Este o zi în care poţi găsi uşor resurse materiale dar şi interioare pentru a te evidenţia în mediul tău social, trebuie doar să estimezi riscurile pe care să ţi le asumi. 

LEU: Cu toate că urmăreşti cu seriozitate schimbarea în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din familie precum şi modul cum decurg activităţile de zi cu zi alături de aceştia, astăzi dorinţa de independenţă va prima. Cu greu te vei putea conforma programului din agenda personală sau rutinei unei acţiuni de învăţare, crezând că vei găsi rapid soluţii. Totusi, ieşirea din cotidian va fi ca o gură de aer proaspăt. 

FECIOARA : Astăzi te poţi concentra pe subiectele de primă importanţă pentru tine, convingându-i uşor pe membrii familiei să te susţină. În ceea ce priveşte zona financiară, este indicat să nu-ţi urmezi impulsurile de moment, mai ales dacă este vorba de demararea unor proiecte sau acţiuni cu caracter umanitar. Pune mai întâi în balanţă situaţia bugetului şi ia în calcul influenţele de natură emoţională. 

BALANŢA: Sectorul partenerial este activat astăzi, simţind dorinţa de a iniţia activităţi alături de prietenii tăi sau de cei cu care împărtăşeşti aceleaşi pasiuni. Ţine totuşi cont că orice acţiune are nevoie de constanţă şi de decizii bine cântărite. Dacă ai în plan coordonarea unor schimbări ce privesc spaţiul locativ, poţi accesa uşor resursele necesare acestui tip de demersuri. 

SCORPION: Optimismul şi energia sunt atributele principale pe baza cărora tinzi să te avânţi în proiecte ambiţioase în sectorul carierei. În plus, modul tău concis şi tranşant de a te exprima şi de a-ţi impune punctul de vedere nu lasă prea mult loc concurenţei. Ar fi indicat totuşi să intergrezi într-o manieră constructivă mesajele intuitive referitoare la cei cu care alegi să te asociezi. 

SĂGETĂTOR: Astăzi nu pari să duci lipsă de idei, care mai de care mai îndrăzneţe, uneori fiind dispus să rişti cam mult, neţinând cont de sfaturile prietenilor sau de viabilitatea planurilor tale. Oricât ai fi de entuziasmat şi dornic de a încerca ceva nou, e indicat să iei în calcul posibile tendinţe impulsive, atât în ceea ce priveşte proiectele în care te implici cât şi în privinţa activităţilor sportive. 

CAPRICORN: Eşti motivat să preiei iniţiativa în familie şi să demarezi obţinerea unui împrumut sau să grăbeşti soluţionarea unui partaj. Şi, chiar dacă eşti implicat emoţional în această chestiune, încearcă să iei decizii cât mai bine cântărite. În cercul tău de prieteni acorzi o importanţă deosebită celor ce îţi sunt devotaţi, fiind perfect conştient de cei pe care te poţi baza pe viitor. 

VĂRSĂTOR: Astăzi este un răstimp favorabil ca să fii tu cel care ia primul cuvântul, iniţiind dialoguri dar şi negocieri în sfera profesională cât şi în relaţia cu unele rude. Ai capacitatea de a fi un factor motivaţional în încercarea de a împărtăşi altora din experienţa ta, dar şi de a-ţi atrage adepţi, însă ar fi indicat să te fereşti a te pierde în trivialităţi sau să pui în discursul tău mai mult patos decât este cazul. 

PEŞTI:
Eşti optimist şi nu duci astăzi lipsă de resurse, fie că ideile tale de la serviciu îţi aduc o remunerare pentru implicarea ta, fie că te bazezi pe găsirea rapidă de soluţii la orice problemă. Ai fi în avantaj dacă totuşi ai face câteva investigaţii suplimentare, atât în privinţa asociaţilor cât şi a aspectelor financiare, nelăsând nimic la voia întâmplării sau mergând pe buna credinţă.   

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
509 locuitori

Bogdăneşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Grimeşti, Bezeda și Bogdăneşti. Satul Bogdăneşti este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni, la 27 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 250 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 509 oameni. Satul Bogdăneşti din ţinutul Hotin este atestat documentar între anii 1580-1581.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.