30 noiembrie 2014, 12:37 Caleidoscop views 10585
Descoperire: Pe Terra a existat o civilizație mult mai dezvoltată!
Foto: incomemagazine.ro
30 noiembrie 2014, 12:37 Caleidoscop views 10585

Descoperire: Pe Terra a existat o civilizație mult mai dezvoltată!

Un artefact absolut senzational a fost descoperit in regiunea rusa Krasnodar. Este vorba de o piatra cu "microcip", veche de aproape 250 milioane de ani, relateaza presa rusa.

Greu de spus daca este adevarat sau o simpla "intoxicare" mediatica. Oricum, fotografiile publicate de mass-media vin sa sustina ipoteza cercetatorilor rusi.

In opinia lor, descoperirea demonstreaza fara nici o indoiala ca pe Terra a trait, cu mult inaintea noastra, o civilizatie mult mai avansata.

Presa rusa scrie ca piatra a fost gasita in vara acestui an, de un locuitor al orasului Labinsk, Viktor Morozov, iesit sa pescuiasca in raul Hodzi.

Om de buna credinta, barbatul a predat piatra cercetatorilor. Dupa mai multe luni de analize, a venit si verdictul: conform expertizelor stiintifice efectuate in cadrul sectiei de geologie a Universitatii din Novocerkask, piatra are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

Specialistii afirma, de asemenea, ca varsta pietrei, precum si "microcipul" gasit confirma teoria potrivit careia pe Terra a existat, candva, o civilizatie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

descoperire , Rusia , istoria , civilizatie , Pamint

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
770 locuitori

Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.