11 februarie 2015, 16:18 Caleidoscop views 10564
Rusia avertizează România
Foto: libertatea.ro
11 februarie 2015, 16:18 Caleidoscop views 10564

Rusia avertizează România

Europa stă pe un butoi cu pulbere și Rusia se simte tot mai amenințată de apropierea NATO de granitele sale. Un analist militar rus a lansat un avertisment la adresa Romaniei.

Vladimir Evseev, director al Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, a declarat, pentru TVR că Rusia ar putea anihila flota românească.

"Pe teritoriul Crimeei, in prezent se formeaza o grupare de forte armate terestre bine pregatita si de sine statatoare. Vor fi prezente acolo diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate amenintarile posibile", a declarat expertul.

Cât despre o eventuală confruntare NATO RUSIA, Vladimir Evseev a punctat: "Din păcate, dacă România se va lasa antrenată într-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din Romania sa nu fie trecute pe lista acelor tinte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme".

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

Rusia , Romania , NATO

Comentarii

 (1)
  • #1 Anatol Răspunde Citează selecţia
    Россия до сих пор была как волк в овечьей шкуре, а сейчас сбрасывает этот камуфляж. Напрасно страны мира все придерживаются позиции о правах челоаека , жить где хочет и творить хочет- пример тому - события во Франции. Это еще ничего. Русские живущие в Германии, США, Канаде и др. странах еще покажут кто есть кто - вот тогда будет не до уговоров  
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
383 locuitori

Țolica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 383 locuitori. Satul Țolica a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.