11 februarie 2015, 16:34 Caleidoscop views 7753
Marine Le Pen: SUA încearcă să pornească un război în Europa
Foto: antena3.ro
11 februarie 2015, 16:34 Caleidoscop views 7753

Marine Le Pen: SUA încearcă să pornească un război în Europa

Liderul partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional Francez, Marine Le Pen (foto), se declară în favoarea negocierilor cu Rusia în sprijinul federalizării Ucrainei, acuzând Statele Unite că vor să declanşeze un război în Europa, relatează RTL.

"Eu aş fi iniţiat negocieri diplomatice cu Rusia pentru federalizarea Ucrainei chiar înaintea referendumului privind statutul Crimeei", a declarat Marine Le Pen, criticând planul de pace prezentat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel şi de preşedintele Franţei, Francois Hollande.

"François Hollande şi Angela Merkel ascultă ordinele date de către preşedintele Statelor Unite, Barack Obama. Se comportă precum valeţi ai americanilor. Dar americanii vor să lanseze un război în Europa", a adăugat Marine Le Pen.

"Vladimir Putin trebuie să ne fie partener. De câţiva ani, există o formă de război rece în relaţia cu Rusia. Acest lucru este stupid din punct de vedere economic, dar şi din punct de vedere geopolitic, pentru că facilităm apropierea Rusiei de China", a concluzionat Le Pen.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

SUA , Europa , Rusia , război

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1011 locuitori

Puţintei este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Puţintei, Dişcova și Vîprova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 locuitori. Satul Puțintei a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.