13 februarie 2015, 16:24 Caleidoscop views 9336
De 200 de ani, în această familie se nasc doar băieţi
13 februarie 2015, 16:24 Caleidoscop views 9336

De 200 de ani, în această familie se nasc doar băieţi

O fetiţă s-a născut într-o familie din Marea Britanie, după mai bine de 200 de ani în care toţi copiii au fost băieţi, scrie Daily Mail.

Ultima oară când o fată s-a născut în familia Lawrie s-a întâmplat în 1809, când Anglia se lupta cu Napoleon, scrie sursa.

Când Hannah Lawrie şi-a cunoscut soţul, pe Mark, acesta i-a spus că în familia lui s-au născut numai băieţi în ultimii 200 de ani. Şi, într-adevăr, Mark avea doi băieţi dintr-o relaţie anterioară, iar primul copil al cuplului Hannah-Mark a fost tot un băiat.

Având în vedere că tatăl decide întotdeauna sexul copilului, Hannah s-a întrebat dacă nu cumva spermatozoizii lui Mark sunt ''programaţi'' să facă doar băieţi. Chiar dacă a aflat de la medici că probabilitatea este întotdeauna de 50%-50%, Hannah a decis să aplice o metodă dezvoltată de un doctor american, care să crească şansele cuplului de a avea o fată.

Astfel, Hannah şi soţul ei au făcut sex înainte de ovulaţie, conform recomandărilor, iar după 20 de săptămâni au aflat că aşteaptă o fată. ''Nu îmi venea să cred. Mark a început să plângă, a crezut că e un dar de la tatăl lui, care a murit cu puţin timp înainte ca eu să rămân însărcinată'', a declarat Hannah.

Daily Mail scrie că, de fericire, Mark şi Hannah au cumpărat o grămadă de lucruri roz, pentru fetiţa lor, botezată Myla.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

familie , barbați , Marea Britanie , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1142 locuitori

Colibabovca este un sat şi comună din raionul Leova. Colibabovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1142 de oameni. Satul Colibabovca a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.