17 februarie 2015, 11:51 Caleidoscop views 8605
5 semne că ești un om prea bun pentru această lume
17 februarie 2015, 11:51 Caleidoscop views 8605

5 semne că ești un om prea bun pentru această lume

Sigur ai crezut și tu, măcar o dată, că dacă erai un pic mai dură în viață, ajungeai mai departe. Vezi 5 semne că ești un om prea bun pentru această lume.

Îți pasă prea mult de emoțiile celorlalți

Oamenii foarte buni sunt atenți la emoțiile celorlalți și reușesc să vadă când oamenii suferă, chiar dacă încearcă să ascundă asta. În plus, nu fug de problemele celorlalți și încearcă să îi ajute.

Critica te face să încerci mai mult

Un om bun vrea și să îi mulțumească pe ceilalți, iar orice formă de criticism îl face să muncească mai mult, pentru a deveni mai bun. Este foarte flexibil și acceptă îndrumările, pentru că știe că sunt pentru binele lui.

Ai sentimente profunde

Oamenii buni se simt prost mai ușor decât cei răi, dar se bucură mai intens de lucrurile frumoase. Și reușesc să se mulțumească cu puțin. Un răsărit, un apus sau un peisaj frumos îi bucură mai mult decât bunurile materiale. În plus, dacă intri în această categorie, îți place să spui ce te supără, pentru că nu vrei să aduni frustrare.

Ești politicoasă

Oamenii prea buni pentru această lume nu uită să spună „mulțumesc" sau „cu plăcere" și sunt mereu atenți la ceilalți. La ei, totul vine natural și nu fac nimic doar pentru că așa este frumos, ci pentru că simt asta.

Ești creativă

Un om bun are și un gust aparte pentru artă, muzică și cultură. Este mișcat de textele creative și profunde și îi place frumosul.

Sursa: www.unica.ro

Cuvinte cheie:

psihologie , oameni , ajutor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
969 locuitori

Egorovca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Egorovca, Ciuluc și Catranîc. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Egorovca a fost menționat documentar în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.