17 februarie 2015, 15:49 Caleidoscop views 8616
Cum să filmezi un videoclip în 5 secunde (VIDEO)
Foto: youtube.com
17 februarie 2015, 15:49 Caleidoscop views 8616

Cum să filmezi un videoclip în 5 secunde (VIDEO)

Scena in care o masina lasa in urma sa o dara murdara, iar in jurul sau sunt oameni care sar intr-o parte si in alta pe un camp pare sa fie banala si haotica daca este vizionata la o viteza normala.

Insa pentru videoclipul "Unconditional rebel" - care tomcai a fost lansat de artistul francez Siska - regizorul Guillaume Panariello a reusit sa incetineasca miscarile in asa fel incat sa transforme totul intr-o mica "opera de arta".

Conform The Independent, clipul a fost filmat cu o camera Phantom 4 K, la 1000 de cadre pe secunde.

Desi unele elemente au fost adaugate ulterior in studio, Panariello sustine ca marea majoritate provine din "cea mai scurta filmare care s-a facut vreodata".

Sursa: stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

arta , tehnologie , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.