11 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4158
11 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4158

Horoscopul pentru 11 martie 2015



BERBEC

Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber tot ceea ce iti doresti. Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru. E primul pas pe care il faci catre materializarea lui.

TAUR

Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste inainte sa deschizi prima data gura. Desi esti bine pregatit si iti stii lectia ca la carte, totusi emotia te copleseste cand vezi ochii si urechile tuturor concentrate asupra ta. Gandeste-te ca esti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din fata sa, de aceea trebuie sa-ti tii bine sub control nesiguranta, frica de a vorbi, fobia de a fi in centrul atentiei. Aceste slabiciuni nu au ce cauta la unul ca tine, pentru ca discursul tau e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci ii vei cuceri pe toti de la prima fraza.

GEMENI

Relatia ta cu reprezentantii medicinei este in prim plan, pentru ca esti nevoit sa bati la usa unui cabinet medical. Poate nu pentru ca ai tu probleme de sanatate, ci mai degraba pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de ingrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sanatatea unor persoane care sufera langa tine ti se potriveste de minune: de la a pregati cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent si pana la a intra cu cineva chiar in sala de operatii. Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care sufera, deci dedica-ti timpul si energia unui astfel de gest nobil. Esti constient cat de importanta e o vorba buna cand cineva e bolnav, de aceea o oferi cu draga inima!

RAC

Esti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza usor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri intr-o clipa daca apeleaza la toata recuzita de vorbe dulci si declaratii pompoase, dar acest lucru poate avea si reactii adverse: ai putea fi manipulat mult mai usor prin aceste arme, pentru ca unii vad ca te pot influenta repede daca umbla la coarda ta sensibila. Desi te bucuri de simpatia celor care iti in companie, dar nu toti merita increderea ta. Tine-ti emotiile sub control si acopera-ti inima cu un scut protector.

LEU

Daca un plan in care ti-ai pus mari sperante pica peste noapte, nu trebuie sa aluneci spre depresie sau sa-ti torni cenusa in cap. Ai la dispozitie o paleta vasta de alte idei pe care merita sa le folosesti, deci nu faci altceva decat sa pui imediat mana pe alte resurse, pe care le aveai deja in bagaj. Nu te crampona de acel proiect care nu mai evolueaza asa cum visai, ci incepe altceva cat mai repede, ca sa nu consumi timp si energie in zadar. Schimbarea de macaz va duce catre un teren mult mai bun, semn ca, uneori, ceea ce pare a fi un esec nu e altceva decat sansa de a scoate la lumina resurse pe care le detineai, dar care stateau nefolosite la naftalina.

FECIOARA

Poti fi un consilier financiar de succes pentru o persoana care nu prea se pricepe sa-si gestioneze resursele. Nu neaparat ca ai avea studii de specialitate (daca da, atunci cu atat mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru ca ai o experienta bogata de viata si stii sa-ti tii sub control balanta financiara. Prin exemplu personal vei arata altora cum sa faca economii, cum sa cheltuiasca atent, cum sa-ti administreze veniturile astfel incat sa nu genereze dezechilibre. Tu ai reusit, esti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tai fara griji, dar acum a venit vremea sa le impartasesti si altora cum ai reusit.

BALANTA

Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strange sau depune o serie de documente importante, fara de care nu poti duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la institutii ale statului si peste tot ti se mai cere cate ceva. Inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu vei rezolva tot ce ai de facut dintr-o singura iesire. Te vor mai chema si maine, mai trebuie sa aduci cine stie ce alta hartie la dosar, nu sunt intrunite toate conditiile legale sa termini totul asa cum ti-ai propus, ca atare toate relatiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres si de insistenta. Pana rezolvi tot, dureaza si faci zeci de drumuri!

SCORPION

Discuti azi cu o persoana care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degaja, lumina care i se citeste in ochi par angelice si esti fericit ca ai aceasta ocazie de a-i sta alaturi. Ai multe de invatat de la acest om, pe care il admiri sincer, pe care il asculti cu smerenie, pe care il respecti pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat si esti de-a dreptul fericit ca ii poti sta in preajma chiar si pentru cateva minute. Ai mereu senzatia ca e trimis de undeva de sus anume pentru a-ti oferi tie un sprijin exact cand ai mai mare nevoie de indrumare. Vorbeste cu el, deschide-ti sufletul, caci vei primi raspunsuri capitale!

SAGETATOR

Nu te crampona de o singura varianta pe care o ai deocamdata la indemana, pentru ca inca nu au aparut toate optiunile posibile. Esti inca pe drumul cel lung catre rezultatul visat, deci nu trebuie sa te grabesti nici sa extragi concluzii, nici sa-ti exprimi ultimul cuvant, nici sa iei decizii finale, de vreme ce vor mai aparea detalii importante pe parcurs. Ia-ti un ragaz suficient de timp de analiza, de studiu, de comparatie, de acumulare de informatii suplimentare, si abia la final, dupa ce vei fi adunat deja suficiente resurse, sa alegi cea mai buna idee. Esti inca la faza de adunare de informatii si nu te multumi cu una - doua. Se poate sa aduni mai multe!

CAPRICORN

Timpul este profesorul tau, este aliatul tau, dar si prietenul tau, pentru ca reusesti sa tii foarte bine sub control ritmul in care se scurge. Te afli in fata unui moment cu conotatii speciale, de aceea nici nu te grabesti sa iei decizii finale, nici sa-ti dai cu parerea inainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clara. Azi ai putea da impresia ca esti nehotarat, ca amani unele decizii, dar nu e deloc asa: stii tu mai bine cand trebuie sa spui ce gandesti, si inca nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, astepti, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

VARSATOR

Artistul din tine iese la suprafata, pentru ca tot ce atingi, se transforma intr-o opera de arta. Vorbesti cu talent, scrii ca un adevarat maestru, canti minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calitati care te definesc si pe care ar trebui sa le folosesti mai insistent. Daca nu ai deja veleitati artistice sau chiar o cariera intr-un domeniu legat de arta (muzica, pictura, literatura), cauta mai serios prin bagajul tau de preocupari, ca nici nu stii ce scoti la iveala. Pune mana pe stilou si scrie ce-ti trece prin minte apoi fa public ce ai scris. S-ar putea sa ai surprize mari!

PESTI

Nu te opri din ascensiunea ta profesionala, nu te crampona de un job care, momentan, iti inspira stabilitate. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun sa o iei pe alt drum in cariera. Tu poti mai mult, ai vise mai inalte de atat, exista cai de explorat mai largi si mai interesante, deci nu te multumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar daca ti se pare ca merge bine. Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfactie deplina, de acel sentiment de implinire pe care numai o evolutie continua si din ce in ce mai inalta ti-l poate oferi. Alege-ti un nou scop suprem de atins si insista: nu deveni comod!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

oameni , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.