23 martie 2015, 15:01 Caleidoscop views 11813
Președintele României e în mare pericol!
23 martie 2015, 15:01 Caleidoscop views 11813

Președintele României e în mare pericol!

Românii sunt foarte supărați pe președintele Iohannis,care a refuzat să promulge legea prin care martirul Avram Iancu era declarat Erou Național.

Astfel,pe facebook a început o camapanie de mobilizare împotriva lui președintele Klaus Iohannis și anunță că pe 26 martie se va organiza un protest în fața Palatului Prezidențial pentru apărarea demnității lui Avram Iancu.

"Avram Iancu este un simbol naţional, nu poate fi jefuit de nimeni, Dumnezeu i-a dat sacralitate şi spirit universal, iar Crăişorul i-a dat naţiunii sale iubite şi sfinte, fiinţă istorică. Îl acuz pe preşedintele României, Klaus Iohannis, de umilirea publică a personalităţii postume şi a memoriei lui Avram Iancu, de crimă morală împotriva patriotismului model al Crăişorului. Cer Memorandum pentru recunoaşterea Eroului din Apuseni, ca Martir şi Erou al Naţiunii Române." afirmă Laurian Stănchescu, unul dintre inițiatorii protestului!

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

Romania , Klaus Iohannis , lege

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1724 locuitori

Ţiganca este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţiganca Nouă, Ghioltosu și Ţiganca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 128 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1724 de oameni. Satul Ţiganca a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.