31 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 5606
Horoscopul pentru 31 martie 2015
31 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 5606

Horoscopul pentru 31 martie 2015

BERBEC

Esti cam impulsiv si refuzi o multime de solicitari sincere din jurul tau. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit. Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

TAUR

Te simti bine in pielea ta si reusesti sa privesti tot ce se petrece in jurul tau cu mult optimism, precum, un copil care se bucura de orice. Pastreaza acest tonus ridicat pe parcursul intregii zile, pentru ca te va ajuta de multe ori sa treci peste momentele critice. Daca iti torni cenusa in cap la orice nimic, iti strici toata buna dispozitie, ca atare fa glume pe seama lucrurilor care nu-ti plac, amuza-te de piedici si comentarii rautacioase, deci nu pune nimic la suflet. Joaca-te si tu si raspunde in doi peri celor care, aparent, au ceva impotriva ta, si nu-ti asuma vini care nu iti apartin. Fa haz!

GEMENI

Linisteste-ti sufletul tulburat, pentru ca nu ai motive sa-ti faci atatea griji! Stresul a pus stapanire pe tine fara nici un rost, ca atare aceste griji care te apasa nici macar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu exista, vezi in jurul tau pericole neinsemnate, si iti incarci sufletul cu emotii negative care te fac sa te comporti ciudat. Calmeaza-te inainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru ca aceasta stare emotionala sensibila te-ar putea determina sa faci alegeri gresite, impins de la spate de frici. Esti pe teren sigur, deci nu are nici un rost sa te temi de nimic, deci mai relaxeaza-te si tu!

RAC

Privesti spre ultimele etape parcurs de tine intr-un proiect in derulare si nu esti deloc multumit de rezultate. Daca tot ti-ai dat seama ca nu ai mers pe cea mai potrivita cale, ce-ar fi sa schimbi chiar acum directia? Ai sa vezi ca exact aceasta modificare de sens era solutia potrivita pentru a ajunge acolo unde doreai. E semn ca ai pornit cu stangul, la inceput, dar e mult mai bine ca ai descoperit pe parcurs eroarea, ca sa poti modifica totul din mers, inainte de a ajunge la un final greu de schimbat. Poti deturna totul acum, iar lucrurile vor reveni repede pe fagasul normal, deci nu te teme de schimbarile bruste.

LEU

Coincidentele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre implinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profita de ele, bucura-te daca-ti apar pene in drum, monede pe strada, sau cine stie, chiar si un cosar, desi suna demodat, dar toate aceste superstitii au rolul de a-ti ridica tie moralul si de a te face sa zambesti pentru a avea o zi buna. Cand vezi cat de multe se aglomereaza azi in drumul tau, ar fi si culmea sa nu le observi, deci incarca-te de energia pozitiva a acestor semne pe care destinul ti le presara in cale spre bucuria ta. Altfel te simti dupa ce tocmai ai vazut ca cineva acolo sus te iubeste si iti lasa astfel de maruntisuri dragalase!

FECIOARĂ

Asculta ce-ti transmite inima, pentru ca de acolo vin azi unele semnale care cer atentie. Fie ca e vorba de presentimente negative care te trag de maneca la timp, fie ca e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, desi te incearca frica, starea ta emotionala este si cel mai bun indrumator. Fa totul precum iti transmite sufletul, fie ca te indeamna spre ceva, fie ca te retine sa nu mai continui. Ascultandu-ti semnalele pe care intuitia, inima, subconstientul ti le transmit, vei reusi sa eviti la timp o situatie care ar fi putut avea efecte si mai profunde asupra psihicului tau. Ceva in interior iti spune stop si e bine sa tii cont de aceste avertismente!

BALANȚĂ

Nu lua lucrurile atat de in serios, pentru ca nimic nu merita tratat cu atata strictete. Poate treci printr-o situatie in care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu esti in cea mai buna stare pentru a le respecta intocmai. Tu te joci, tu privesti mai detasat si superficial situatia, pentru ca nu esti aici la farmacie, ca sa umbli cu date atat de exacte. Te mai poti si abate, la o adica, de la norme, mai poti merge si pe cai ocolitoare, nu neaparat pe una singura, obligatorie, ca atare nu fi atat de strict. Ofera-ti libertatea de care ai nevoie, pentru ca tu nu poti face nimic daca esti constrans, pandit, controlat, verificat la sange.

SCORPION

Desi esti tentat sa spui ca nimic nu merge, ca esti tinut pe loc de cine stie ce piedici imposibil de trecut, dupa ce vei depasi acest moment iti vei da seama ca acel hop era chiar in beneficiul tau! Nu te supara ca unele lucruri nu evolueaza in ritmul sau directia pe care o vrei tu, pentru ca nu ai de unde sa stii, de fapt, de ce ti se pun aceste piedici. S-ar putea ca ele sa te opreasca sa faci o greseala, sa inaintezi intr-o directie care nu iti este prielnica, te retine pana in momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, in acest moment, un motiv de suparare ca pe un esec, ci dimpotriva: ca pe un noroc! E protectia cea mai buna de sus deoarece nu ai de unde sa stii ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi aparut. Nu te intrista, ci spune multumesc ca ti s-a dat!

SĂGETATOR

Apuca-te de treaba, nu astepta de la altii sa faca ceea ce poti face si singur. Tu detii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai si rabdare, si ambitie, si energie, si motivatie, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa incepi sa cladesti. Nu te sperie cat de lung e drumul pana la rezultatele finale, ci esti constient ca nimic nu de ridica peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de facut, fara sa pretinzi succese imediate. Vor mai fi momente pe parcurs cand te vei opri ca sa vezi la ce nivel ai ajuns si sa-ti mai tragi sufletul, dar e bine sa mentii acest chef de munca viu pana la final. Vei fi multumit de rezultate!

CAPRICORN

Te simti bine si iti permisi sa te si distrezi din cand in cand. Cu asemenea pofta de joaca, ar fi pacat sa o inabusi pentru a o face pe omul matur care priveste lucrurile rigid si temator. Zambeste, amuza-te, glumeste, pentru ca e atitudinea perfecta in situatia de fata. Inima te indeamna ca privesti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fara atata rigoare de om mare, pentru ca asa vei trece mult mai usor peste hopuri. Fa haz de tot ce se petrece in jur, nu pune nimic la suflet, raspunde in doi peri celor care te critica, pentru ca nu are rost sa-ti strici buna dispozitie cu lucruri neimportante. Cat timp iti pastrezi acest tonus ridicat, ziua va merge ca pe roate!

VĂRSĂTOR

Pune punct aici acelui plan care vezi si tu ca nu mai duce nicaieri, pentru ca un final ar fi cel mai bun lucru in situatia de fata. Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol in viata ta, deci fii pregatit pentru o despartire. Acest ramas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care il poti decide, deci nu insista sa resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua in nicio directie. Detaseaza-te de ce a fost, pune punct definitiv si inchide capitolul. Te vei simti mult mai bine dupa ce il vei arunca la gunoi, decat sa-l tot vezi in fata ochilor - metaforic vorbind - inert si fara viata. E timpul sa stergi din viata ta ceva stins, pentru ca doar asa vei fi liber sa pornesti pe alta cale.

PEȘTI

Situatia ta financiara e in crestere, ai incredere in sensul promitator in care evoluezi, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea. Nu poti atinge bunastarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cat ai bate din palme, deci incearca sa evoluezi lent, dupa tehnica pasilor marunti. Un succes il naste pe altul, iar tu esti inca pe parcurs catre rezultatele pe care le visezi. Imagineaza-ti ca bugetul tau e ca un ogor care are nevoie si de ingrijire, si de fertilizare, si de plivire, si de munca din greu, pana cand ajungi sa culegi recolta. Esti abia pe parcursul acestor etape de inmultire e veniturilor, dar fii sigur ca esti pe calea cea buna.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop , oameni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
956 locuitori

Camencea este un sat din cadrul comunei Donici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Orhei și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 956 de oameni. Satul Camencea a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.