07 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4797
07 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4797

Horoscopul pentru 7 aprilie 2015


 

BERBEC

Prea cari dupa tine un bagaj imens de amintiri care nu-ti fac bine, te raportezi prea mult la cele intamplate candva, din care deja ti-ai invatat lectia, deci ar fi timpul sa te debarasezi de povara si sa te concentrezi asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu te mai intoarce acolo, ci elibereaza-te de acest balast emotional care nu-si mai are rostul. Din pacate ai in preajma oameni care, fac ce fac, si tot acolo in trecut te trag, deci ar trebui sa ii tii mai intai pe ei la distanta daca vrei sa te detasezi de ceea ce nu-ti mai face placere. De tine depinde sa inchizi acel capitol care nu te onoreaza!

TAUR

Chiar daca nu primesti raspunsurile potrivite atunci cand ai dori tu, trebuie sa ai rabdare pentru ca ele vin totusi odata si-odata. Tu deocamdata cere de sus ghidarea potrivita si apoi asteapta, pentru ca nu pot veni solutiile exact atunci cand vrei tu, trebuie sa iti educi rabdarea si sa faci pace cu timpul care trece in ritmul lui firesc. Asteptarea are si ea un rost, pentru ca pe parcursul trecerii zilelor sau saptamanilor pana la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de invatat, deci timpul nu trece in zadar, ci ca o acumulare de capital si experienta.

GEMENI

Ai mare noroc azi sa te afli in compania unei persoane net superioare tie ca experienta de viata, ca pregatire profesionala, ca atare profita de fiecare clipa in care stai in preajma ta. Deschide urechile si ochii pentru ca vin spre tine atat de multe raspunsuri utile, informatii necesare si sfaturi bune pe care le poti pune in aplicare imediat in beneficiul tau. Cel care iti transmite azi toate aceste informatii devine profesor pentru tine, un mentor care si-a asumat rolul de a fi sursa de informatie pentru altii care abia acum fac primii pati pe calea pe care el a devenit deja expert. Bucura-te de asemenea sansa!

RAC

S-a nascut o dorinta noua in mintea ta, dar e nevoie sa o si pui in aplicare. Profita de entuziasmul coplesitor de acum si apuca-te imediat de treaba, dupa principiul bate fierul cat e cald, nu mai astepta! Acum, cat timp energia e la maxim si dorinta imensa, lucrurile ar putea evolua mult mai bine si mai repede, ca atare pune mana pe unelte si cladeste ceea ce visezi sa atingi. Prinzi un val ascendent care te impinge repede spre scopul tau final, deci nu are rost sa mai stai pe ganduri sau sa tergiversezi lucrurile.

LEU

Nu pune la suflet un mic hop absolut firesc in drumul tau catre succes si nu te lasa doborat de el. Ai multe de invatat si din astfel de situatii chiar daca nu sunt asa cum doreai. Ai rabdare, stai pe loc si descopera ce ai de invatat din aceasta lectie si dupa aceea treci mai departe. Nu sari peste acest hop fara sa te gandesti ce are el de transmis, ca si cum n-ar insemna nimic, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei fi intors din drum tot la aceasta etapa. Mai bine chibzuiesti profund acum, decat sa mai faci si altadata vreun ocol pe aici. Nu sari peste aceasta lectie ca si cum n-ar fi existat!

FECIOARĂ

Totul se intampla exact la timpul potrivit, de parca cineva te-ar intreba pe tine daca iti convine acest ritm de evolutie. Exact cand ai nevoie de un lucru, el deja apare in calea ta, cand visezi la o rezolvare, se iveste si ea din senin, si totul face parte dintr-o sincronizare perfecta intre ce ti-e scris si ce iti doresti tu mai mult de la viata. Inima ta e incantata, pentru ca lucrurile se petrec exact ca in visele tale cele mai frumoase si nu se poate sa nu spui azi, cu mana pe inima, ca esti fericit! Simti iubirea divina cum se varsa asupra ta, de vreme ce toate se petrec asa cum ai tu nevoie!

BALANȚĂ

Nu te astepta ca toti oamenii cu care intri azi in contact sa se comporte exemplar si corect cu tine, ci fii pregatit si pentru unele animozitati. Unii te judeca pe nedrept, dar si tu ii critici pe altii tu fara motiv, pentru ca nu va acordati unii altora suficient timp in a va cunoaste atat de bine incat sa va priviti corect. Nu te grabi sa etichetezi pe cineva fara sa-i fi oferit suficient timp inainte de a-ti da cu parerea despre cum e el cu adevarat, nu poti cataloga pe cineva corect privindu-l doar dintr-o singura directie. Oferiti-va unul altuia mai mult timp de aprofundare a relatiei!

SCORPION

Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt. Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta. De ce sa sari peste etape cand fiecare pas de pe parcurs conteaza pentru ceea ce construiesti? Rabdare, asadar, si continua constructia!

SĂGETATOR

Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare. Daca ai un prieten bun care sa te asculte, esti cu atat mai norocos, pentru ca el iti poate oferi intelegere si discretie.

CAPRICORN

Ai o stare ciudata in fata unui nou inceput, de parca nu-ti place ceea ce se prefigureaza la orizont, si te tii cu dintii de lucrurile pe care le cunosti deja. Nu prea isi place noutatea, de aceea preferi sa ramai intr-o zona cu care esti deja familiarizat, dar va trebui totusi sa accepti schimbarea din mers. Nu poti sta permanent blocat intr-o singura stare de lucruri, chiar daca iti convine de minune stabilitatea, deci fii pregatit si pentru eventuale cai noi de mers. Si tu te schimbi in timp, se mai ivesc si noi directii, ca atare fii deschis la nou, chiar daca cere mult de la tine.

VĂRSĂTOR

Nu incerca sa te descurci singur intr-o situatie in care lucrurile ar evolua mult mai bine in doi. Coopereaza, comunica, spune celui de langa tine ce astepti de la el, pentru ca impreuna ati ajunge mai usor la rezultatele dorite. Nu te crampona doar de propriile tale decizii, ci stai si asculta si ce are de spus partenerul tau de munca, de dialog, de viata! Vei descoperi ce usor depasesti impasul daca faci schimb permanent de pareri si de idei. Intreaba, raspunde, completeaza ce are celalalt de spus si, umar la umar, depasiti mult mai usor punctul sensibil. Singur, ai bate mult timp pasul pe loc; in echipa, totul merge ca uns!

PEȘTI

Nu te lasa doborat de atacurile unora care uita de diplomatie si politete in aceste momente. Unii spun nu la tot ce li se propune, unii ridica tonul fara motiv cand nu trebuie, dar tu raspunde cu iubire la aceste afronturi si nu le pune la suflet. Lasa-i pe ceilalti sa-si consume agresivitatea in felul lor, dar tu fa abstractie de atitudinea lor impulsiva. Dedica-te de iubire lucrurilor care iti plac. Zambeste si daruieste, fara sa te gandesti ca la un pas mai incolo altii isi elibereaza nervii pe orice si oricine, dar nu le merge cu tine: tu nici nu-i vezi!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , oameni , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
617 locuitori

Teleşeuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teleşeuca și Teleşeuca Nouă. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 617 oameni. Satul Teleșeuca a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.