08 mai 2015, 08:00 Caleidoscop views 3605
Horoscopul pentru 08 mai 2015
08 mai 2015, 08:00 Caleidoscop views 3605

Horoscopul pentru 08 mai 2015

BERBEC

Nu te crampona de o piedica normala in drumul tau spre rezultatul visat. Daca ceva te opreste acum din elan, e un semn bun, in sensul ca iti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Uneori, hopurile pe care le intalnesti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la directia pe care mergi, la instrumentele de care te folosesti, deci ar fi nevoie, din cand in cand, sa treci in revista resursele. Stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol il are. Sa te oblige sa deschizi mai bine ochii si sa iei niste masuri drastice si eficiente!

TAUR

Cauta adanc in inima ta cele mai bune solutii pentru situatia in care te afli. Nu neaparat experienta de viata are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece. Sunt senzatii pe care le tii ascunse in suflet si care dau indicii cu privire la ce trebuie sa faci, totul e sa ai curaj sa le scoti la lumina si sa le urmezi. Ca e un presentiment negativ, care te trage de maneca sa nu te implici intr-o situatie cu factor de risc sau, dimpotriva, e o dorinta puternica de a face ceva, si daca iti urmezi aceste emotii (pozitive sau negative, asadar) este exact reactia potrivita in cazul de fata. Vezi ce simti si actioneaza conform trairilor tale!

GEMENI

Ideile care se nasc acum in mintea ta te vor duce foarte repede la niste rezultate demne de toata lauda, ca atare scoate-le la lumina si pune-le in aplicare imediat. Cu cat pornesti mai entuziast si mai optimist, cu atat roadele se vor arata mai repede. Imagineaza-ti ca afacerea pe care vrei s-o pornesti acum e abia la faza de samanta, dar numai de tine depinde cum o sadesti, o ingrijesti si o dezvolti ca sa ajunga la revolta bogata in cel mai scurt timp. Totul e sa pornesti cu incredere si siguranta in succesul final, fara sa te gandesti la piedici. Fii sigur ca cele mai bune idei si solutii vin chiar din inima ta!

RAC

Nu te gandeai ca si animalele au nevoie de atata grija, dar iata ca azi sufletelul tau cu patru labute are nevoie de tine. Dedica-i mai mult timp si energie, ori pentru ca l-ai cam neglijat in ultima vreme. ori pentru ca e bolnav. De fapt, vei vedea ca nu numai el are de castigat de pe urma ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisa, dar si tu iti extragi energia pozitiva din alintarile lui, din joaca lui, din momentele de tandrete pe care le petreceti impreuna. Ca stai acasa cu pisicuta ta sau scoti catelul la plimbare, inima ta se umple de o fericire aparte, pe care - hai recunoaste - niciun om nu ti-o poate darui la asemenea intensitate!

LEU

Elibereaza-te cat mai repede de lista de sarcini pe care ti-ai propus-o pentru astazi, ca sa gasesti cateva minute doar pentru sufletul tau. Fa ceva din ceea ce te relaxeaza, te incarca de energie pozitiva, te face sa zambesti sau te ajuta sa respiri in voie, deci aminteste-ti de hobbyurile tale, de muzica ce te linisteste, de filmele preferate si ofera-ti un bonus de asemenea natura! Te vei simti remontat chiar si dupa o zi plina la serviciu! Tot ce iti inspira libertate (de miscare, de gandire) e activitatea perfecta pentru aceasta zi, semn ca te apleci mai mult catre tine, catre nevoile tale cele mai intime. Lasa-i pe ceilalti pe planul doi: azi tu esti vedeta!

FECIOARĂ

Poate acum nu sunt intrunite toate conditiile necesare succesului, dar asta nu inseamna sa renunti, doar sa astepti activ vremuri mai bune! Stai pe loc, dar fa-o cu incredere ca e chiar nevoie de un moment de respiro ca cel de care ai parte acum. A sta pe loc nu e neaparat semnul unui esec, ci chiar si perioadele de pauza au un rost. Ti se opera astfel ragazul necesar sa mai analizezi o data toata problema, fara sa mai fii impins de la spate de nimic urgent. Nu prinzi intotdeauna valul ascendent care te duce repede la tinta propusa, ci mai sunt si momente cand ratacesti pe cai laturalnice. Totul e sa nu lasi acel timp sa treaca in zadar, ci sa-l canalizezi imediat spre altceva, care merge.

BALANȚĂ

E ciudat modul in care cei din jur te completeaza, de parca aceleasi persoane au si un efect stimulativ asupra ta, dar si de piedica. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astazi, ci vei resimti tot ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi, dar poate e bine sa mai fii tras si de maneca in avantul tau, ca sa nu gresesti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, asadar, dar nu-ti pierde energia pozitiva cu care ai pornit la drum, deci tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad diferit lucrurile.

SCORPION

Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta. Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste masura si nici nu crede in promisiuni de castig deocamdata iluzorii.

SĂGETATOR

Abia astepti ca planurile care se prefigureaza acum la orizont sa devina realitate, pentru ca suna foarte promitator. De aceea te implici trup si suflet, cu pasiune si cu sperante mari, convins ca totul va iesi excelent in cele din urma. Rabdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belsug, deci e doar o chestiune de timp si de efort pana vei ajunge la capat. Daca exista ceva de care sa te agati, care sa te motiveze si sa te traga in sus si daca mai e si ceva de castigat, nimic nu te va opri si nu-ti va taia avantul, deci profita din plin de ambitia si energia pozitiva care te cuprinde. Cat timp interesul ramane viu si cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!

CAPRICORN

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru ca deschide o perspectiva noua asupra viitorului. Stii mai bine incotro te indrepti, esti mai sigur pe rezultatele care te asteapta la final si depui eforturile care ti se cer cu multa pasiune, convins ca totul va iesi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea asculta cu luare aminte tot ce au ceilalti de spus pe aceasta tema, pentru ca te poti intalni cu o persoana care are pentru tine un cuvant cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

VĂRSĂTOR

Viata de cuplu este motiv de implinire pentru tine, deoarece partenerul te rasfata cu gesturi de afectiune, copiii te inconjoara cu maxima iubire si tu, la randul tau, daruiesti tot ce ai mai bun in suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiti. Vestile bune curg din toate partile, poate chiar apare si un prilej de sarbatoare in familie, cum ar fi o logodna, un botez sau alte evenimente care te aseaza pe tine in centrul atentiei si te incanta cu tot ce poate fi mai bun de la cei care tin cu adevarat la tine. Azi poti spune cu mana pe inima ca esti fericit!

PEȘTI

Stai pe loc, nu insista sa te ocupi azi de un proiect daca vezi ca toate merg de-a-ndoaselea. E o senzatie ciudata de blocaj, simti ca orice ai face, tot nu-ti iese, dar zi mersi ca e sambata si chiar iti poti permite o zi de pauza. Azi oricum nu inainteaza nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activa ca tine, dar un impas poate avea si o latura pozitiva: aceea ca te poti odihni, fara sa mai depui atatea eforturi. Cand vor fi din nou intrunite conditiile unei evolutii bune, te vei apuca din nou de treaba, dar azi... mai stai si tu un pic!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2001
Populația:
406 locuitori

Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.