18 iunie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4588
Horoscopul pentru 18 iunie 2015
18 iunie 2015, 08:00 Caleidoscop views 4588

Horoscopul pentru 18 iunie 2015

BERBEC

Intri azi in legatura cu o persoana care ii inspira autoritate si putere. Te simti protejat in preajma sa si ai numai de castigat de pe urma prieteniei pe care ti-o ofera. Bucura-te cat mai mult de compania sa, pentru ca iti este superior in multe privinte. Il privesti cu respect, cu admiratie, cu mandrie ca te accepta in preajma sa, semn ca te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. Fa tot ce-ti sta in putinta sa pastrezi aceasta prietenie, sa o dezvolti, sa o pretuiesti la justa valoare, pentru ca acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum inainte. Calca-i pe urme!

TAUR

Ancoreaza-te in realitate pentru ca nu e momentul sa te lasi furat de iluzii si vise desarte. E vremea unei decizii in care trebuie sa dai dovada de claritate, de pragmatism, de siguranta, in care nu-ti poti permite sa te joci sau sa experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce stii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasa promisiunile sau visele prea frumoase ca sa fie adevarate. Ori de cate ori ti se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru ca intuitia ta suna imediat clopotelul daca presimte ca pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decat ceea ce vezi sau poti atinge.

GEMENI

Ai o idee in minte care prinde contur din ce in ce mai bine si te indeamna sa o si pui in aplicare. Nu mai astepta, bate fierul cat e cald, pentru ca atunci cand vei incepe s-o pui in practica, se vor ivi noi si noi detalii care, intr-un final, vor forma un tot demn de lauda! Fii constient ca nu merge totul struna impecabil, ci chiar daca vei mai da in bara pe parcurs, chiar daca iti vei mai pierde increderea, pana la urma toate vor iesi ca la carte. Ai de invatat si din mers, nu le stii pe toate de la inceput, dar cel mai important e sa pui mana pe unelte si sa incepi sa cladesti ceea ce ai acum in minte.

RAC

Esti primit cu bratele deschide de un grup de persoane care te priveste cu multa admiratie si respect. Citesti in ochii lor cat de mult te apreciaza, incat e o placere sa te dedici lor, prin ceea ce faci. Daca munca ta nu ar fi nici macar remarcata, nu ai mai avea nicio satisfactie sa-ti oferi serviciile. Dar asa, cand vezi cat de asteptat esti, cat de mult vor ceilalti sa-ti stea prin preajma, esti mult mai motivat sa te apleci asupra serviciilor pe care le pui in slujba lor. In fond, nici nu-ti trebuie altceva decat un dram de recunostinta, un sincer multumesc si un zambet ca raspuns la ceea ce ai tu de oferit.

LEU

Numai de propria ta vointa depinde capacitatea ta de a da afara din calea ta tot ce nu-ti mai trebuie, nu-ti face bine, nu e adecvat scopului tau, ca atare fa ordine cat mai repede. Renunta la amintiri care nu-si mai rostul, la regrete si resentimente tardive, la temeri inoculate de altii, si iesi in fata tuturor curat si linistit, pregatit pentru orice noua provocare. Prea cari dupa tine un balast emotional, dar daca ai reusi sa scapi de el cu mult curtaj si ambitie, iti vei lua din nou zborul. Descatuseaza-te, debaraseaza-te, abandoneaza greutatile, rupe legaturile care te franeaza, elibereaza-te!

FECIOARĂ

Sufletul tau te indeamna sa te implici intr-o directie noua care te atrage, iti place, suna bine, te inspira, dar numai de tine depinde ce cale urmezi. Cat timp vei pune suflet si vei investi pasiune si energie pozitiva, rezultatele vor fi mult mai usor accesibile, ca atare lasa ratiunea care te domina de obicei, si pune doar inima in prim plan. Porneste ceva ce iti place, spune da unei activitati care iti mangaie inima, fii alaturi de cineva drag care are nevoie de tine, deoarece tot ce faci azi din dragoste sincera si pura, nu are decat roade excelente. Inclusiv iubirea se poate ivi de undeva, ca o surpriza, descoperind un suflet pereche.

BALANȚĂ

E minunat sa ai in fata ta oameni care daruiesc cu inima deschisa tot ce stiu! Iti place grozav ceea ce inveti zilele acestea, de parca ai urma un curs la scoala vietii. Afli atat de multe informatii interesante care te incanta, pur si simplu, de parca ar fi de fapt raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Cand vezi cate lucruri frumoase si interesante sunt pe lume, iti dai seama ca sta numai in puterea ta sa pornesti pe o cale de dezvoltare personala superioara pasilor parcursi pana acum. Vrei sa stii mai mult, poti sa afli mai mult, ca atare cizeleaza-te permanent, adunand noi si noi experiente la ceea ce devii tu clipa de clipa.

SCORPION

Rupe-te de urgenta de acel obicei care stii si tu ca nu-ti face bine, indiferent ce te tine legat de o stare de dependenta nesanatoasa. Ca e tutunul, ca e netul, ca e o iubire periculoasa, toate fac din tine un sclav, iar tu esti intr-o faza a vietii tale cand trebuie sa ai curajul sa te eliberezi de tot ce te tine captiv. E greu, dar vei vedea ca intr-un acces de furie, ai fi in stare sa spui stop si sa arunci pe fereastra sursa captivitatii tale. Da, iti va lipsi enorm, vei intra in sevraj, vei tanji dupa el o luna, dar daca reusesti, vei descoperi dintr-o data cat de multe alte optiuni ai la dispozitie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sanatoase, deci hai, curaj si elibereaza-te!

SĂGETATOR

Daca reusesti sa inchizi definitiv un capitol din trecut, sa-l stergi pur si simplu din memorie, de vreme ce nu mai are nimic bun de oferit, vei deveni altul! E un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a incheia un mare capitol si a porni altul complet nou. Norocul tau consta in ambitia de a spune stop, dar a te debarasa de trecut nu e deloc usor, mai ales daca duci dupa tine un noian de amintiri neplacute. Fa un efort sa ierti, sa uiti, sa spui adio acelei stari de lucruri, pentru ca in fata ta se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poti zbura daca duci dupa tine ghiulele grele din alte vremuri.

CAPRICORN

Incearca sa te detasezi de lucrurile cotidiene pe care oricum te vei gestiona asa cum trebuie. E vremea sa ai curajul sa zbori un pic, sa te ridici de la sol, de la micimea vietii de zi cu zi, catre scopuri mai inalte, catre teluri mai indraznete, catre orizonturi mai greu accesibile. Poti, dar numai de tine depinde sa lasi deoparte chestiunile materiale, problemele de acasa si grijile de la serviciu, si sa privesti mai sus de ele. Ridica privirea din pamant si descopera cat de larga e lumea, cat de inalta e, cat de departe poti ajunge, dar primul pas e acela de a avea curajul sa deschizi ochii sa vezi dincolo de limitele stramte ale firescului.

VĂRSĂTOR

Opreste-te un pic din iuresul evenimentelor care te-a cucerit si asculta cu atentie! Multe informatii utile vin acum catre tine pe diverse cai de comunicare, dar daca e galagie in jur, daca nu-ti vezi capul de treburi, e greu de crezut ca le vei si recepta clar. Fa o mica pauza, ascute-ti auzul si descopera ce cuvinte vin catre tine. Nici nu banuiesti sub ce forma ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelenta, o informatie utila, si toate acestea sub forma de sunete. Prinde o replica din zbor de la televizor, surprinde o discutie in tramvai, auzi un cantec la radio, pentru ca toate aceste cuvinte au un inteles aparte pentru tine acum, ca un raspuns divin trimis de sus.

PEȘTI

Se aude clinchet de pahare, de parca ar aparea motiv de celebrat in mediul tau apropiat de prieteni. Daca nu iesi undeva cu amicii dupa serviciu, la o cafea sau la o bere, atunci lucrurile pot deveni si mai sofisticate, in sensul ca ai putea primi o invitatie la o receptie sau la o nunta. Clar ca la asemenea ocazie trebuie sa te prezinti impecabil, ca atare cea mai mare preocupare a ta va deveni vestimentatia. Esti influentat si de cei din jur, pentru ca daca ii vezi pe ceilalti imbracati la patru ace, preocupati de tot ce-i mai scump si mai modern, nu poti fi mai prejos, deci vei face unele investitii in haine mai scumpe. Dar motivul ce se cere sarbatorit merita din plin efortul, caci distractia va fi maxima.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
825 locuitori

Albota de Jos este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Jos, Hagichioi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 825 de oameni. Satul Albota de Jos a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.