07 august 2015, 19:00 Caleidoscop views 4871
Horoscopul pentru 8 august 2015
07 august 2015, 19:00 Caleidoscop views 4871

Horoscopul pentru 8 august 2015

BERBEC

Te paste un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situatie, pentru ca ai fi putut interveni mai repede si poate ai fi salvat ceva. E o solutie de compromis, e prea tarziu sa mai schimbi ceva si e normal sa consideri acest moment drept o mare dezamagire. Nici nu ai curaj sa spui altora ce s-a intamplat, pentru ca e un punct sensibil si rusinos pe care vei incerca mult timp sa-l repari. Nu te crampona de un esec firesc, prin care au trecut si altii, ci vezi ce ai de invatat din toate acestea!

TAUR

Nu crede chiar tot ce auzi astazi, pentru ca in preajma ta se infiltreaza o persoana care apeleaza la minciuni si tertipuri incorecte pentru a castiga increderea lumii. Numai tu il banuiesti ca ar avea alte interese decat cele pe care le exprima aparent amical si cu un ton amuzant, dar are un caracter dual pe care tu il mirosi de la o posta. Va fi greu sa spui clar ca il banuiesti de ceva incorect, pentru ca nu ai dovezi palpabile ca ar umbla cu cioara vopsita. E doar un feeling...

GEMENI

Daca altadata ai reusit sa ajungi la un anumit tel, de ce te indoiesti ca ai fi capabil sa repeti succesul si acum? Priveste in trecut, la vechile tale reusite, si ai sa vezi cate poti face. Nu conteaza ca e greu drumul pana la implinirea acestui scop, ci conteaza ca poti! Ai putut si atunci, se poate repeta succesul si de data aceasta, totul e sa privesti spre trecut cu intelepciune si cu dorinta de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi in urma ta ca sa-ti aduci aminte ca ai si gresit, ca ai primit si lectii de la viata, ci priveste spre cel care ai fost candva doar ca sa descoperi cat de bine ai reusit altadata intr-o situatie similara celei de azi.

RAC

Si ce daca azi nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare? Meriti si tu o pauza, in care sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de tot ceea ce iti umple inima. Ca e vorba de o zi libera, asa cum are multa lume, sau doar de o seara mai linistita dupa ce ai fost totusi la serviciu, simti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tau pentru ca iti reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi in amor, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!

LEU

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

FECIOARĂ

Ceva drag tie se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii. Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

BALANȚĂ

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea ce bine incep sa se aseze toate la locul lor datorita acestei atitudini de invingator!

SCORPION

Azi ar trebui sa te apleci cu mai multa atentie asupra propriilor tale dorinte si nevoi, fara a mai sta atat de mult la cheremul altora. Da, poti lucra in beneficiul lor, daca asta ti-e sarcina, dar nu uita ca, in tot ce faci, contezi doar tu. Daca ceea ce faci pentru altii nu e si in avantajul propriu, pentru ca-ti dedici timpul si energia doar lor, ar fi bine sa te opresti macar pentru o zi si sa te gandesti inainte de orice doar la tine. Nu e egoism acesta, ci e doar grija pentru propria ta persoana, care are si ea nevoile sale! Ocupa-te prioritar de dorintele tale cele mai aprinse care pot fi indeplinite acum!

SĂGETATOR

Nu tii cont de regulile nimanui si tu iti vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise. Daca iti urmezi numai propriile principii si reguli, ajungi mult mai repede si mai usor la scopurile propuse, ca atare incearca sa faci abstractie de cei care apar in fata ta cu autoritate si iti dau tie ordine. Nu te supune lor, pentru ca planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, in acest moment, conteaza doar ce e in propria ta minte. Urmeaza-ti drumul dupa politica ta, ca si cum nu ar exista altii mai puternici deasupra ta. Tu stii cel mai bine ce e mai bun pentru tine, nu altii!

CAPRICORN

Ceva iti spune sa-ti asculti azi cu mai multa atentie copilul interior, indiferent de varsta pe care o porti pe umeri. Lasa haina adultului deoparte, pentru o zi, si vezi ce nevoi are acel copil pe care il ascunzi in suflet. Cere iubire, ingrijire si ocrotire, semn ca ai si tu sensibilitatile tale, dorintele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi inlaturate daca stai putin de vorba cu tine insuti. Vei fi uimit sa descoperi ca ai nevoie de protectie, de un invatator alaturi care sa te indrume, de un matur cu care sa vorbesti, da, chiar si daca matur esti si tu. Azi iti auzi mult mai ferm si mult mai sonor vocea interioara.

VĂRSĂTOR

O disputa care te-a cam dat peste cap in ultimele zile are sanse sa revina la normal. Este o reconciliere binevenita, o discutie clarificatoare care alunga motivele de indoiala sau neintelegerile, totul e sa privesti cu detasare situatia care a nascut animozitati si sa te arati dispus sa ierti si sa uiti. Daca la originea conflictului s-a aflat o suma de bani, ar fi bine ca cel care te-a dezavantajat sau tot amana returnarea unei sume, sa restabileasca echilibrul in acest sens, pentru ca de la bani intotdeauna vor aparea dispute intre oameni.

PEȘTI

Iubirea e planul celor mai frumoase discutii, declaratii, vorbe dulci. Esti mult mai romantic si tandru si reusesti sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, astfel incat sa alungi orice urma de indoiala din sufletul partenerului. Si tu primesti, la randul tau, cele mai calde gesturi de afectiune si, intr-o atmosfera atat de sensibila, nu poti avea parte decat de clipe perfecte in doi. Fii pregatit sa faci o declaratie de amor, dar nu uita sa raspunzi la fel la gesturile tandre ce vin de la jumatatea ta, pentru ca si raspunsul e foarte important.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
2295 locuitori

Chiperceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiperceni, Andreevca și Voroteţ. Localitatea se află la distanța de 23 km de oraşul Orhei şi la 69 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2295 de oameni. Satul Chiperceni a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.