29 noiembrie 2011, 10:44 Caleidoscop views 4290
29 noiembrie 2011, 10:44 Caleidoscop views 4290

„Scooter” a încîntat moldovenii într-un concert de zile mari

Formaţia  germană Scooter a susținut ieri seara în Sala Polivalentă din Chișinău un show de excepție cu jocuri de lumini şi o prestaţie scenică deosebită.  Site-ul www.moldovenii.md, prin intermediul concursului organizat, a oferit mai multe bilete fanilor formației.

Membrii formaţiei, însoţiţi de o echipă de dansatori, au interpretat hit-uri cunoscute, dar și piese de pe noul album „Endless Summer”. Concertul  de la Chișinău este ultimul de acest gen din anul curent. Următorul turneu, „The Big Mash Up Tour”, va începe în martie 2012.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
38 locuitori

Fedoseevca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Fedoseevca alcătuia 38 de oameni în anul 2006. Satul Fedoseevca a fost înființat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.