03 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3262
Horoscopul pentru 3 octombrie 2015
03 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3262

Horoscopul pentru 3 octombrie 2015

BERBEC

Este o zi dedicata lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala ta preocupare, pentru ca gesturile de afectiune dintre tine si persoana iubita sunt la cote maxime. Te vei trezi de multe ori zambind sau razand datorita celui drag de langa tine, si oferi si tu inapoi aceleasi semne de afectiune intensa. Daca abia azi intalnesti pe cineva nou, vei simti ca-ti bate inima incredibil de tare, avand curajul sa spui ca e cea mai mare iubire! Profita de auspiciile norocoase pentru a trai momente de varf in plan sentimental, cum ar fi o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie sau… deja nunta!

TAUR

Nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi, ci fii foarte atent la tot ce vine catre tine azi, deoarece apar solutii sau instrumente palpabile de a-ti implini visele frumoase. Practic, gasesti oamenii potriviti care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informatia de care aveai nevoie pentru a incepe sa cladesti ceea ce doar visai, deci vei combina perfect ce-ti transmite sufletul prin dorinte si ce gasesti material in jurul tau ca visul respectiv sa capete forma. Ai motive de bucurie sa descoperi ca tot ce ai facut pana aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, vazut, cantarit, aratat, semn ca n-ai visat in zadar, ci ai si construit ceva!

GEMENI

Vestea buna care soseste aui e ca o gura de aer proaspat dupa o perioada stresanta si obositoare. De fapt, iti propui sa lasi orice problema la o parte, macar pentru o zi, ca sa regasesti bucuria de a zambi si a te simti bine alaturi de cei dragi. Copiii sunt alaturi de tine si te cobori cumva la nivelul lor, pentru ca, la urma urmei, ai si tu un copil interior care are nevoie sa se manifeste liber, sa faca ce vrea, sa se joace, sa se elibereze de griji. Fa asta intr-o astfel de zi si ai s-o inchei cu un sentiment de relaxare deplina, ca si cum ar fi o zi de vacanta. Ai suficiente motive de a te distra, de a rade, de a sarbatori chiar!

RAC

Iubirea vine ca un fel de balsam dupa o perioada grea. Poate tocmai ai trecut printr-o despartire sau un eveniment trist care a lasat urme in inima ta si nu mai crezi ca poate sa vina ceva bun la orizont care sa-ti distraga atentia de la suferinta ta, dar fii atent la ceea ce apare dupa colt. Uneori, pentru a te vindeca de o fosta iubire esuata cel mai bine e sa deschizi poarta catre o noua iubire, si asta se poate intampla chiar azi, cand nici nu stii de unde se iveste sansa de a iubi din nou. Nu te mai crampona de fostele relatii, nu le mai trece iar si iar in revista, ci ridica-te si descopera iubirea care vine catre tine. Risti sa n-o vezi daca strai cu ochii in pamant si-ti torni cenusa-n cap…

LEU

Nu sta degeaba intr-o astfel de zi, chiar daca, aparent, nu ai nimic important de facut. Ziua e prea plina de resurse de energie si de actiune ca s-o lasi sa treaca lenevind, dormind, asteptand, visand fara tinta. Tot ce intreprinzi sau tot ce decizi azi, orice drum pe care il deschizi acum duce departe, ca atare apuca-te serios de o treaba solicitanta, cu un consum maxim de energie, pentru ca roadele vor fi mai mult decat bune! E ca si cum se aprinde scanteia care declanseaza o flacara mistuitoare, care te copleseste pur si simplu, dar iti place aceasta atmosfera dinamica si entuziasta. E pe sablonul firii tale, ca atare e bine sa pornesti repede ceva nou, indraznet, maret, pentru ca evolutia va fi rapida.

FECIOARĂ

Fa un efort sa te rupi de trecut! Duci dupa tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamagiri, emotii si ganduri care nu-si mai au rostul demult, dar parca ti-e frica si sa le lasi. Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune solutii pentru a te bucura de viata e sa uiti, sa stergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, si depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand. Poti, pentru ca ti se ofera ceva in compensatie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai asa te vei elibera de ceea ce nu-ti place. Scoate ceva vechi din viata ta inlocuind cu altceva mai frumos si chiar ai cu ce!

BALANȚĂ

Uneori, ti-e frica s-o iei de la capat, pentru ca esti prea atasat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine sa spui adio acelei emotii, acelei stari de lucruri de care nu te poti desprinde. Apare altceva, mai promitator la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun sa te desprinzi. Gata, inchide acel capitol, e vremea sa pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despartire dureroasa, nu vei avea ce regreta, pentru ca ceea ce ti se ofera in schimb, in cealalta parte, suna mult prea frumos ca sa-i poti rezista. Accepta deci cu inima deschisa!

SCORPION

Ia si tu lucrurile mai in gluma, nu le mai trata ca pe niste poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxanta in care numai o atitudine glumeata si jucausa te poate scoate din impas. Razi, glumeste, joaca-te un pic, sau, daca tu nu esti in cea mai vesela dispozitie, alatura-te celor care se comporta asa, pentru ca rasul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni pusi pe distractie, pentru ca alaturi de ei iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viata vad ca ai nevoie de ajutor si te vor inconjura cu mult umor si voie buna.

SĂGETATOR

Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul intr-o situatie in care ai avea mai mult de castigat daca spui sincer: nu stiu! Intreaba, ai alaturi de tine oameni mult mai experimentati, care vor sti sa te indrume de minune intr-o directie din care ai numai de castigat. Accepta-ti inocenta, limitele, pozitia de simplu invatacel si stai cu urechile palnie la ce are cel de langa tine sa-ti transmita. Ii place si lui sa predea aceasta lectie si iti va explica pas cu pas, ca unui scolar aflat in clasa intai. Te jigneste asta? Nicidecum, ci chiar te amuza! Cere ajutor, sfaturi, indrumare, deci intreaba! Nu e o rusine.

CAPRICORN

Ceea ce esti gata sa pornesti acum - o afacere, o calatorie, un proiect maret - va da roade dintre cele mai bune in viitor, dar totul depinde de energia si elanul cu care iei startul. Da-i bataie, asadar, aprinde flacara si alimenteaza intruna cazanul cu lemne, pentru ca te indrepti spre ceva foarte promitator. Totul e sa nu-ti pierzi interesul si entuziasmul de acum, ci fa in asa fel incat sa mentii mereu flacara intensa pana ajungi acolo unde ti-ai propus. Poti reusi, ai toate resursele necesare, iar increderea pe care o ai in ceea ce te asteapta la capat te impinge sa vaslesti din ce in ce mai repede. Cat timp se mentine elanul la cote maxime, tinta ta e din ce in ce mai aproape!

VĂRSĂTOR

Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi. Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare. Nu le accepta, respinge-le din start si mergi pe calea cea buna, chiar daca e mai grea. Victoria va fi a ta in totalitate!

PEȘTI

Iubirea nu e insotita doar de artificii, baloane sau Feti Frumosi calare pe cal alb, ci poate exista in viata ta si prin cele mai marunte gesturi. Cel drag iti poate demonstra cat de mult tine la tine printr-un banal semn prin care iti arata de fapt ca-ti poarta de grija, ca e preocupat de viata ta de zi cu zi, daca te-ai imbracat bine, daca ai mancat sau altele de genul acesta, aparent banale. Apreciaza-i grija, pentru ca e mult mai pretioasa decat cine stie ce cadouri scumpe sau buchete imense de flori. Puteti trai laolalta si cele mai nesemnificative gesturi de afectiune: sa mancati din aceeasi cratita sau sa faceti piata impreuna. Tot iubire e si asta!

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
61 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Hănăsenii Noi, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 61 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.