21 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2927
Horoscopul pentru 21 octombrie 2015
21 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2927

Horoscopul pentru 21 octombrie 2015

BERBEC

Ai grija la cuvintele dure pe care le spui astazi, pentru ca risti sa distrugi o relatie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasa sa se manifeste in voie nu e in avantajul unei relatii de prietenie sau de colaborare. Intr-un astfel de moment, cand scapi discutia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despartire. Daca simteai ca e nevoie de aceasta ruptura, vei profita de curajul care te copleseste pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar daca e un om la care tii, despartirea aceasta va declansa mai apoi mari regrete. Incearca sa repari ce ai stricat, sa dregi busuiocul si chiar sa-ti ceri scuze cu mai mult curaj, lasand orgoliile deoparte.

TAUR

Te simti exclus dintr-o activitate si toate incercarile tale de a te integra, par sa nu dea roade. Decat sa suferi si sa te simti dat la o parte, alungat, neluat in seama, mai bine te-ai gandi ce anume ii face pe ceilalti sa te tina la distanta. Poate chiar nu te priveste acel lucru, nu ai nimic in comun cu acea activitate, sau poate nu a venit inca momentul sa te alaturi si tu. Nu o lua atat de personal, cum ca cineva ar avea ceva cu tine, pentru ca nu e deloc asa. Foloseste timpul pe care-l ai la dispozitie pentru alte treburi, pentru ca va veni si ziua cand vei fi invitat sa te alaturi si, daca nu vei fi disponibil, iar vei suferi ca nu poti participa.

GEMENI

Viata sentimentala capata un ritm mai alert si abia astepti sa ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poti spune, mult mai sigur pe tine, ca da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alaturi de care poti cladi ceva de durata. Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimuleaza sa te implici pe deplin in aceasta relatie, pentru ca vezi si din partea sa aceeasi energie vie, aceeasi dorinta de a merge mai departe. Cat timp primesti de la partener semnale entuziaste, e si normal sa doresti mai mult, mai sus, mai minunat, deci pastrati-va amandoi acest tonus ridicat, pentru a cladi o poveste superba. Flacara iubirii se cere intretinuta permanent, deci turnati amandoi, din ambele parti, mai mult gaz pe acest foc!

RAC

Impasul care apare azi pe neasteptate in planurile tale te dezarmeaza pe moment, dar nu pentru mult timp. Esti constient ca nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambitionezi sa lupti cu aceste obstacole si sa nu le lasi sa puna stapanire si pe tine. Bravo, dai dovada de tenacitate si de curaj exact acolo unde altii ar fi clacat cel mai repede, semn ca pe tine nu te opreste o piedica oarecare. Descoperi in tine resurse de energie care te vor ajuta sa repari situatia foarte repede si sa mergi mai departe mandru de tine!

LEU

Ceva se schimba in viata ta de zi cu zi, de parca trebuie sa accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna foarte bine! O poti numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reusita de proportii, care aduna la un loc toata familia. Poate fi vorba de evenimente din viata personala care te fac fericit, cum ar fi o viitoare casatorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toata lumea vorbeste cu patos. Transmite mai departe vestile bune care ajung la tine, ia legatura cu cei dragi de departe, pentru ca esti entuziasmat si-ti place sa fii mesagerul unor evenimente atat de frumoase! Chiar daca e cu totul altceva decat aveai in plan pentru astazi, merita schimbarea de directie, pentru ca suna minunat!

FECIOARĂ

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea acestui moment de la care ai mari sperante, de parca ti-ai lega toate visele de el! Il consideri aplanarea unei stari tensionate, impacarea mult asteptata in cazul unui conflict, raspunsul aducator de liniste dupa stres, un telefon de la omul de la care visai un semn. Ceea ce asteptai de ceva vreme dar, din diverse motive, intarzia sa ajunga la tine, iata ca bate azi la poarta ta si te face sa te simti implinit, descoperind ca toata asteptarea a meritat.

BALANȚĂ

Nu-i picta pe cei din fata ta in alte culori decat merita, pentru ca a privi realist relatiile in care esti implicat te ajuta sa le dezvolti pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fata ta, ca atare cunoaste-l mai bine inainte de a-l caracteriza si eticheta. Azi ai putea fi tentat sa-l privesti prin niste ochelari care ii schimba acestuia culoarea, deci da jos ochelarii si vezi cu ochii tai, asa cum e el cu adevarat. Nimeni nu e perfect, tot asa cum nimeni nu e demn de critica pe nedrept, deci fii just in aprecieri.

SCORPION

Esti cam impulsiv si refuzi o multime de solicitari sincere din jurul tau. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul si nu-i lasi sa-si exprime doleantele. Incearca sa te pui un pic in pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, si vezi ca nu e deloc de glumit. Si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la usa ta, cat timp tu chiar detii solutia la problema care ii macina. Ar fi un semn de egoism din partea ta sa le spui nu, cand stii prea bine ca i-ai putea ajuta fara nici un efort. Nici nu stii cand vei avea si tu nevoie de ajutorul lor candva!

SĂGETATOR

Este o zi excelenta pentru un dialog constructiv, deoarece ai si o minunata capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis si la obiect, ca sa fii inteles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informatie clara, documentata, verificata, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur ca si la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merita sa le memorezi. E ca si cum vorbesti la telefon si tot ce emiti precum si tot ce receptezi e informatie pretioasa si pentru tine si pentru cel de la celalalt capat al firului, deci comunica liber, deschis, sincer!

CAPRICORN

Nu-ti place sa fii controlat sau dominat de altii care au impresia ca ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie sa te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de miscare. Nu-i accepta pe cei carora le place sa vorbeasca de sus, sa ridice tonul, sa o faca pe sefii, pentru ca nimic nu le ofera acest drept in fata celor din jur. Fa-i sa inteleaga ca sunteti egali, ca nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de lupta pentru putere. Esti la fel ca si ei, discuti de pe acelasi nivel, ca atare, ca sa-i dezarmezi repede, trebuie sa apelezi la politete, diplomatie si amabilitate pentru a le potoli dorinta de suprematie.

VĂRSĂTOR

Coincidentele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre implinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profita de ele, bucura-te daca-ti apar pene in drum, monede pe strada, sau cine stie, chiar si un cosar, desi suna demodat, dar toate aceste superstitii au rolul de a-ti ridica tie moralul si de a te face sa zambesti pentru a avea o zi buna. Cand vezi cat de multe se aglomereaza azi in drumul tau, ar fi si culmea sa nu le observi, deci incarca-te de energia pozitiva a acestor semne pe care destinul ti le presara in cale spre bucuria ta. Altfel te simti dupa ce tocmai ai vazut ca cineva acolo sus te iubeste si iti lasa astfel de maruntisuri dragalase!

PEȘTI

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, in care nimic nou nu mai apare, dar azi simti o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, desi te cam ia prin surprindere, pentru ca erai obisnuit cu ritmul lent si confortabil in care evoluau lucrurile. Trebuie sa te adaptezi din mers noutatii aparute din senin. Poate efectele nu se vor arata nici aici foarte repede, deci trebuie sa ai rabdare pana vei intelege ce anume s-a schimbat, dar astepti cu interes sa vezi ce se va intampla de acum inainte, pentru ca simteai nevoia unei guri de aer proaspat. Rutina se instalase peste unele planuri si chiar sperai ceva nou!

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
6 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Popovca a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.