25 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3388
Horoscopul pentru 25 octombrie 2015
25 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3388

Horoscopul pentru 25 octombrie 2015

BERBEC

Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti. Nu exista o singura cale spre succes, de aceea e bine sa ai si cateva planuri de rezerva in caz ca varianta initiala pica. Nu e nimic daca un proiect s-a impotmolit, lasa sa treaca o zi si ia-o maine de la capat sau tot de unde ai ramas, dar privind dintr-o alta perspectiva. Nimic nu e un capat de drum, ci doar cere o alta viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneste imediat prin memorie pentru a scoate la lumina alta idee, alta solutie, alta optiune. Sigur ai tu mai multe la dispozitie!

TAUR

Nu te mai crampona de lucrurile care consideri ca-ti lipsesc pentru a fi fericit, pentru ca, daca ai incepe sa asezi in balanta cat de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cat esti de bogat. Lasa fricile si grijile deoparte, nu mai trece in revista lipsurile, golurile, esecurile, cand ai atatea alte lucruri minunate de scos in evidenta. Fii recunoscator pentru lista lunga de daruri deja acumulate in viata. Vezi, mergi, gandesti, auzi, respiri? Iata doar cateva lucruri carora ai tendinta de a nu le da nicio atentie, pe cand lista acestor minunatii e enorma! Incepe sa o completezi chiar de azi si ai sa vezi pentru cate lucruri poti spune sincer: multumesc!

GEMENI

Intri azi in contact cu o persoana aroganta, care nu-si mai incape in piele de atata importanta de sine, iar tu trebuie sa-i tolerezi capriciile. O faci cu enorma ingaduinta, desi nici tie nu-ti vine a crede cat de calm poti ramane la aberatiile sale, dar consideri ca e un sacrificiu folositor pentru a-ti atinge scopurile. Sunt momente cand accepti si locul doi, si umilinta, si prostia umana, si rautatile nemeritate, pentru ca ele sunt teste de incercare a rabdarii tale si a capacitatii tale de a face compromisuri. Toate vor conta in final si vei ajunge acolo unde meriti, deci suporta si tu cat se poate!

RAC

Ai norocul de a discuta azi cu o persoana inteligenta, care iti inspira respect si incredere. Te poti baza intru totul pe informatiile pe care ti le transmite, pentru ca ele vin din experienta sa bogata din domeniul in care tu inca faci pasi timizi. Il poti considera un foarte bun profesor pentru ca ai enorm de invatat de la el. E o scoala sau o predare de stafeta, pentru ca el iti incredinteaza acum un bagaj de cunostinte de care te vei folosi incepand de azi. Va veni ziua cand si tu vei transmite mai departe ceea ce primesti acum, deci deschide-ti memoria pentru ca in curand tot ce afli isi va demonstra utilitatea.

LEU

Iubirea e cu siguranta o vraja si simti ca totul capata alta culoare cand pici in mrejele ei. Acelasi lucru il vei pati si tu azi, pentru ca apare cineva in calea ta care-ti fura de tot mintea, inima sufletul, incat plutesti deja prin alte lumi. E frumos, spui, dar iti dai totodata seama ca iubirea te face sa-ti pierzi uzul ratiunii, pierzi controlul, nu mai esti tu cel sigur pe tine si ferm in decizii, ca atare nu mai esti atat de sigur ca iti place aceasta stare. Incearca sa iesi de sub aceasta vraja oarba si sa gandesti limpede, ca sa nu regreti mai tarziu ca ai lasat garda jos.

FECIOARĂ

Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalti, nici ironiile desantate cu care te trateaza unii azi, pentru ca nu au intentii negative. Asa sunt unii, mai nervosi si isi elibereaza nervii pe oricine, dar noroc ca nu se resimte totusi energie negativa in replicile lor. Clar ca sunt glume neadecvate pentru starea in care te afli acum, dar ce-ar fi sa le raspunzi cu aceeasi moneda? Daca intorci armele catre ei si ii ataci cu aceleasi ironii, ii vei dezarma mult mai repede decat daca te-ai infuria si ai face-o pe jignitul. Si tu te poti folosi de umor cu aceleasi efecte!

BALANȚĂ

Te afli intr-un mediu foarte pestrit si, cand se aduna la un loc oameni atat de diferiti, e greu de crezut ca gasesti un ton potrivit pentru a ta face placut in ochii tuturor. Te poti astepta ca multi sa te critice, sa te atace, sa se enerveze pe tine pentru cine stie ce nimicuri, dar intr-o atmosfera atat de tensionata, fa un efort sa ramai amabil si prietenos, rezervat si rational, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a-i dezarma chiar si pe cei mai nervosi. Nimeni nu te va putea certa la nesfarsit daca tu ii zambesti si-i vorbesti pasnic!

SCORPION

Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul suna de-a dreptul promitator, incat ai curajul sa iesi la cumparaturi. Meriti un bonus, dupa cat de mult ai muncit, deci nu te zgarci si nici nu te gandi neaparat la facturile care urmeaza, caci le vei plati tu pe toate, pas cu pas, fara graba. Cand te dai peste cap pentru cine stie ce cheltuieli imense, intri in panica, dar azi ai o atitudine destul de relaxata fata de bani ce te ajuta sa faci putina ordine prin bugetul familiei. Gandeste pozitiv spre viitorul tau financiar, spune-ti ca poti fi prosper, ca vei castiga atat cat iti trebuie, ca vei primi de la Univers toate resursele de care ai nevoie, si vei vedea ca asa va fi! Evident, nu cere de la Univers sa-ti umple si camara: asta de tine depinde!

SĂGETATOR

Tu esti propriul magician pentru ceea ce vrei sa obtii in viata, deci nu spera miracole din senin, cat timp ai un as in maneca de care te poti folosi cand vrei! Orice poti atinge cu acest instrument magic pe care il ai la indemana: succesul, prosperitatea, iubirea! Nu te gandi la cine stie ce scamatorii oculte, pentru ca nu de asta ar fi vorba, ci doar sa-ti pui la treaba atuurile pentru ca tu ai multe la dispozitie, dar nu prea stii sa le valorifici asa cum ar trebui. Porneste ceva, ia o decizie, fa primul pas, pentru ca dupa aceea vor veni si roadele, ca atare primul lucru e sa spui odata: vreau - pot - start!

CAPRICORN

Urmeaza impulsul inimii in situatia de fata, nu astepta sfaturi de la altii, cat timp tu insuti esti sursa succesului. Ajunge doar sa spui start si lucrurile vor evolua foarte repede si foarte bine spre tinta propusa. Tu esti si sursa de energie a celor din familie care asteapta de la tine idei curajoase si indemnuri vii. Esti gata pentru orice confruntare, detii toate resursele potrivite pentru a porni la un drum nou si complicat si pentru a ajunge la ceea ce visezi. E un moment bun sa iei o decizie capitala, pentru ca ai adunat deja informatiile necesare si stii foarte bine ce ai de facut. Ce mai astepti? Da-i bataie!

VĂRSĂTOR

De unde nici nu te asteptai ca mai poate iesi ceva bun, te trezesti cu o surpriza de zile mari ce te propulseaza direct in varf. Aveai sperante mediocre cu privire la sansele de reusita ale unui proiect, dar iata ca vestile care vin astazi sunt mai bune decat ai fi sperat. Tu esti responsabil de victorie, nu e o chestiune de noroc, pentru ca, desi totul parea banal, ai sperat mai departe ca vei ajunge la apogeu. Gandirea pozitiva poate avea efecte excelente, chiar si atunci cand nimeni nu-ti spune ca se poate ajunge la succes, ca atare nu te lasa influentat de cei care se multumesc cu putin, ci continua sa speri ca se poate si mai bine.

PEȘTI

Nu te mai gandi la lunga lista de aspecte pe care nu le doresti in calea ta si care, culmea, tocmai ele tot dau buzna peste tine, ci concentreaza-ti atentia doar asupra lucrurilor pe care ti le doresti! O continua lupta de a alunga ceea ce nu-ti place nu e deloc in avantajul tau, ca atare prefa-te ca acestea nici nu exista si incepe sa-ti formulezi visele prin declaratii afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce doresti, si nicidecum nu porni intr-o noua actiune spunand cum NU ai vrea tu sa mearga lucrurile. Evita deci declaratii gen nu vreau sa mai fiu bolnav, nu vreau sa mai fiu singur, ci schimba un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau sa fiu sanatos, vreau sa fiu iubit si sa iubesc.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
453 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Trifăneşti, raionul Floreşti. Satul este situat pe malul stîng al rîului Căinari, la distanța de 20 km de oraşul Floreşti și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 453 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.