03 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2651
Horoscopul pentru 3 noiembrie 2015
03 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2651

Horoscopul pentru 3 noiembrie 2015

BERBEC

E o placere sa lucrezi intr-un mediu stimulativ, in care ideile tale sunt imbratisate imediat, in care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te incurajeaza sa-ti exprimi punctele de vedere si te sustine sa le si pui in aplicare. Primesti de la ei aprobari, confirmari, idei suplimentare, incat ti-e mai mare dragul sa colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urma de competitie in preajma si cat timp se mentine aceasta atmosfera pozitiva si primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Inconjoara-te de oameni care te apreciaza daca vrei sa ai o zi de succes si fugi de invidiosi sau critici!

TAUR

Fii atent cum te porti azi in fata unui profesor sau superior care, daca nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sanctiona aspru. Nu ai dori sa atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci si suporti o situatie chiar daca nu esti deloc de acord cu ea. Consideri ca uneori trebuie sa mai accepti si conditii defavorabile, constient ca acestea sunt pretul ce se cere platit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu esti obisnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine sa tolerezi situatia.

GEMENI

Oamenii pe care ii atragi azi alaturi de tine nu sunt compania cea mai potrivita pentru ce ti-ai propus. Sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, il iau pe nu in brate si se plang intruna, incat asocierea cu ei mai degraba te tine pe loc, decat sa te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fara ajutorul lor, pentru ca ai sa vezi ca, in loc sa puna umarul la planul comun, iti iei pe umeri si sarcinile lor, pentru ca vezi ca nu stiu ce sa faca sau nu au curaj sa actioneze. Decat cu asemenea ajutoare care te tin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fara ei, tot atat dureaza, dar macar ajungi acolo unde vrei prin forte proprii si in stilul tau, fara sa muncesti pentru altii!

RAC

Esti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu stie sa ramana modest, ci face mare tam-tam pe seama realizarilor sale. Se cam lauda, iti spui, dar inainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu si ai incerca sa-i calci pe urme, pentru ca el chiar merita felicitari pentru ceea ce a atins. Ti-e putin ciuda ca nu esti tu in locul sau si nu poti sa-l feliciti sincer pentru reusitele sale, pentru ca se vede pe chipul tau o oarecare raceala, de parca nici macar nu ai dori sa vorbesti despre asta.

LEU

Ai mare grija la cele mai banale tranzactii financiare ale acestei zile, pentru ca planeaza un oarecare pericol peste portofelul tau. Poate nici nu-ti dai seama de riscuri, pentru ca exista o persoana care se ascunde in spatele unei masti false si se preface a-ti fi prieten sau partener cu intentii serioase, dar mai devreme sau mai tarziu vei afla ce intentioneaza si te va deceptiona. Fii deci mult mai prudent cand vine vorba de cheltuieli si plati sau de contracte care par mult prea frumoase ca sa fie adevarate, pentru ca se ascunde si ceva urat in spatele aparentelor inselatoare.

FECIOARĂ

Unii ar putea sa se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu stiu pe ce te bazezi si e normal sa te ironizeze. Continua sa visezi, dar asigura-te mai intai ca nu sunt simple iluzii, ca nu sunt himere imposibile dupa care alergi la nesfarsit, deci revizuieste-ti din cand in cand orizonturile. Mai bine iti alegi tinte mai accesibile, mai mici, si apoi treci la urmatoarea, si apoi la urmatoarea, pentru ca, din aproape in aproape, vei ajunge mult mai usor la marele scop, decat daca te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapa din planurile tale? Perfect, treci la urmatoarea, si ai sa vezi ca asa se implinesc cel mai bine visele. Indrazneste sa visezi, nu te lasa oprit de elan de cei care nu au incredere in visele tale, si lasa-ti creativitatea sa cladeasca!

BALANȚĂ

Motivele de nemultumire cu care te confrunti azi nu merita atata atentie cat le acorzi tu. Esti doar influentat de anturaj, unde se vorbeste numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu poti scapa, dar pe care le faci sa para mai mari decat sunt. In jurul tau sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase in evidenta, care arata ca, in ciuda atator nemultumiri, exista si atatea alte motive de satisfactie. Poti gasi bucurie chiar si in cel mai banal gest de la cineva pe strada, de la cea mai neinsemnata veste, deci nu-i lasa pe ceilalti sa te impovareze cu marile griji ale omenirii! Mai bine iesi cat mai repede din acele medii in care planeaza tristetea.

SCORPION

Azi poti avea revelatia misiunii tale personale in aceasta viata, descoperind ca nu neaparat banii, succesul sau puterea sunt cele mai importante varfuri de atins! Vei vedea ca e altceva mult mai pretios de valorificat, si aceasta e cunoasterea! Azi ai putea intalni o persoana sau ai putea citi o carte sau pur si simplu primesti, pe cine stie ce cai, un mesaj care te va pune pe ganduri. Stand si analizand rostul acestor informatii, aprofundand prin si mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi ca pot deschide o cale noua de ascensiune pentru tine, ducandu-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce iti apare azi in cale, fie ca sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai si chibzuieste ce vor ele sa-ti spuna! Pune mana pe o carte: vei gasi acolo un paragraf care da raspunsul intrebarii tale actuale!

SĂGETATOR

Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial. Deschide-ti inima si mintea sa primesti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fara sa pretinzi neaparat ceva anume, fara a face planuri prea detaliate. Uneori asteptarile devin limitari deoarece, dorind ca lucrurile sa se manifeste dupa un anumit scenariu, ai putea scapa din vedere alte cateva cai mult mai bune. Lasa-te dus de val si vei merge in directia buna!

CAPRICORN

Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai. Pe moment, esti deceptionat, gata sa abandonezi un proiect pentru ca nu apare raspunsul necesar, dar dupa ce vei depasi primul impact negativ, vei descoperi ca tot ai ceva de castigat de pe urma acestei stiri, deci nu trebuie sa o respingi din start. Tot e ceva decat deloc, vei spune, si te vei adapta din mers la noile conditii astfel incat sa poti merge mai departe fara sa strici nimic.

VĂRSĂTOR

Viata sentimentala nu e neaparat spatiul celor mai fulminante evenimente, nici a celor mai pompoase declaratii, ci iubire se numeste si cel mai banal semn de afectiune. Poti sa-i arati celui drag cat de mult inseamna pentru tine si prin cel mai mic detaliu cotidian: sa mergeti impreuna la piata, sa faceti curatenie prin casa, sa stati degeaba ore in sir in fata televizorului, dar tot impreuna. Nu pretinde deci evenimente iesite din comun sau daruri exceptionale pentru a te convinge ca esti iubit, pentru ca nici tu nu ai ceva extraordinar de oferit celui drag de langa tine. Respirati alaturi, taceti laolalta si va ocupati, in doi, de cele mai banale sarcini de acasa, si asta e tot ce conteaza acum pentru voi!

PEȘTI

Esti pus in fata unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce iti transmite creierul, care, da, are o viziune clara asupra lucrurilor, dar trebuie sa privesti totul si cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influentele negative din jur. Imagineaza-te ca esti un copil pus in fata unei nedreptati si care nu se apuca de plans, ci, cu un dram de naivitate si inocenta, gaseste cel mai bun remediu la situatia de fata. Solutia nu e atat de profunda sau de ascunsa, ci e chiar la suprafata si atat de simpla, incat numai un suflet de copil o poate vedea. Adu-ti aminte sa razi, sa glumesti, sa te joci un pic, si ai sa descoperi repede ce ai de facut.

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
3305 locuitori

Proteagailovca este o localitate din componența municipiului Bender, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Bender și la 66 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 3305 oameni. Satul Proteagailovca a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.