09 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4284
Horoscopul pentru 9 noiembrie 2015
09 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4284

Horoscopul pentru 9 noiembrie 2015

BERBEC

Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici. Nu esti lasat sa te exprimi in voie, si stai in banca ta din cauza acelor conditii ostile care te reduc la tacere. Te afli intr-un mediu marcat de restrictii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate in care nu te poti simti in largul tau, chiar daca esti genul de om care isi accept usor pozitia de subaltern.

TAUR

Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

GEMENI

Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta. Nu aluneca insa spre agresivitate verbala, orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu amabilitate si incredere deplina in mesajul pe care il ai de transmis.

RAC

Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poti baza si rezultatul suna promitator, incat ai curajul sa faci planuri mari cu banii tai. Daca nivelul financiar este atat de bun, te gandesti la investitii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru ca ai incredere pe resursele tale. Nu stai rau la acest capitol, ca atare poti indrazni sa visezi la cine stie ce obiect scump sau la vreo calatorie costisitoare sau la o infuzie de capital in propriile afaceri, deci fa-ti lista lunga de cheltuieli pentru perioada urmatoare. Ai avea cu ce o onora!

LEU

Esti uimit cat de bine te intelegi cu o persoana cu care ai sansa sa petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atat de usor, de parca ati fi pe aceeasi lungime de unda. E clar ca intre voi exista o legatura telepatica, pentru ca nici nu e nevoie sa-i spui celuilalt ceva, ca el deja ti-a si oferit raspunsul. Daca faci azi o cunostinta noua, ai un sentiment de deja vu atunci cand apare in calea ta, de parca simti ca acest om nu a aparut intamplator. Il privesti cu interes, cu bucurie si cu dorinta de a-l cunoaste mai bine. Posibil ca atractia sa fie reciproca, fara sa va puteti explica, deocamdata, unul altuia de unde aceasta minunata compatibilitate, dar e ceva dincolo de ce se vede!

FECIOARĂ

Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare. Daca ai un prieten bun care sa te asculte, esti cu atat mai norocos, pentru ca el iti poate oferi intelegere si discretie.

BALANȚĂ

Uneori, succesul e mult mai accesibil decat ai putea crede, e nevoie doar sa-ti pui un pic in joc energia, ambitia si cheful de munca si ai ajunge rapid acolo unde iti doresti. Chiar daca apar hopuri pe parcurs, sunt atat de neinsemnate incat nici nu merita sa le dai atentie. Priveste lucrurile cu un dram, de detasare, de calm, de buna dispozitie, ca si cum ar fi un joc, si ai sa vezi ca faci pasi mult mai mari si mai repezi spre ce ti-ai propus. Dar nici nu aluneca spre extrema cealalta, adica spre superficialitate, de parca ai lua totul peste picior, ci e nevoie doar de o gandire pozitiva ca sa ajungi la capat.

SCORPION

Chiar daca nu primesti raspunsurile potrivite atunci cand ai dori tu, trebuie sa ai rabdare pentru ca ele vin totusi odata si-odata. Tu deocamdata cere de sus ghidarea potrivita si apoi asteapta, pentru ca nu pot veni solutiile exact atunci cand vrei tu, trebuie sa iti educi rabdarea si sa faci pace cu timpul care trece in ritmul lui firesc. Asteptarea are si ea un rost, pentru ca pe parcursul trecerii zilelor sau saptamanilor pana la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de invatat, deci timpul nu trece in zadar, ci ca o acumulare de capital si experienta.

SĂGETATOR

Te preocupa o relatie care nu merge tocmai bine, se vede ca ai asteptat altceva de la o anumita persoana, dar gesturile sale fata de tine sunt mult sub asteptari. Poate ai ridicat cam sus stacheta si celalalt nu poate oferi mai mult de atat, si atunci de tine depinde sa-ti mai ajustezi un pic dorintele fata de acea persoana. Daca mai cobori un pic standardele, ai descoperi ca persoana respectiva are totusi ceva de oferit si care poate compensa lipsurile, dar tu parca tot altceva doresti de la ea... Multumeste-te si cu putin, decat deloc!

CAPRICORN

Azi te apleci cu mai multa constiinciozitate asupra studiului, ori pentru ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala in pozitia ta de invatacel - un examen, un interviu, un extemporal important - ori pentru ca simti ca ai ramas cumva in urma la anumite teme si vrei sa te mai upgradezi un pic, sa te mai pui la curent cu noutatile din breasla ta. E o reala placere sa cauti carti, sa te documentezi de pe net, sa stai de vorba cu oameni cu mai multa experienta care te pot indruma foarte bine in directia care te preocupa. Inchei ziua cu un sentiment de imensa satisfactie ca te-ai mai imbogatit cu ceva din punct de vedere intelectual si abia astepti sa arati ce stii si sa pui in practica ceea ce ai invatat.

VĂRSĂTOR

Se iveste o sansa noua la orizont si te atrage din ce in ce mai tare! Esti constient ca nu e usor de dus la capat ceea ce vrei sa incepi, dar merita eforturile. Apuca-te serios de treaba, oricat ar dura si oricat de greu ar fi, pentru ca la capat te asteapta numai rezultate excelente. E o idee brusca ce-ti vine dintr-o inspiratie geniala si te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald si incepi sa construiesti ceea ce se naste acum in mintea ta. Cere ajutor la nevoie, asculta sfaturile practice care vin de la altii care poate au trecut si ei prin provocari similare si nu te opri din elan. Accepta schimbarea si mentine ritmul alert pana la capat!

PEȘTI

Stai de vorba cu o persoana care reprezinta autoritatea in ochii tai, pentru ca il consideri net superior tie prin experienta sa de viata, prin bagajul de cunostinte pe care il detine, poate prin functia pe care o ocupa in societate si bati la usa lui cu speranta si incredere ca iti va oferi cel mai folositor sfat pentru situatia in care te afli. Singur nu ai gasit o cale potrivita, de aceea, inainte de a porni spre ceva nou, vrei sa vezi ce-ti transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motiveaza, te ambitioneaza, te incarca la maximum de energie. Daca ii urmezi indrumarile, vei avea numai de castigat, pentru ca el iti arata o solutie foarte buna, deja verificata in practica.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
221 locuitori

Cuzmenii Vechi este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 221 de oameni. Satul Cuzmenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.